Facebook Pixel Μονακό - Ολυμπιακός: Έχασε το ματς ο Γουόκαπ, δεν αντέχει 34 λεπτά - Ηγέτης ο Κάνααν - Ξανά τα ίδια με Ολυμπιακό ο Τζέιμς
Μπάσκετ
| 2023-11-30 23:24:00

Έχασε το ματς ο Γουόκαπ, δεν αντέχει 34 λεπτά - Ηγέτης ο Κάνααν - Ξανά τα ίδια με Ολυμπιακό ο Τζέιμς

του Pick n' Scroll

Γιατί λύγισαν στο φινάλε οι Πειραιώτες και ποιος λείπει φανερά από το πλάνο του Μπαρτζώκα. Οι Ερυρθρόλευκοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με το διπλό, ωστόσο η κούραση και ο Αμερικανός σταρ είχαν διαφορετική άποψη...
 

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό πριν από λίγο στο Πργικηπάτο. Και όχι μόνο αυτό. Εχασε εν τέλει με 8 πόντους, διαφορά, που με τίποτα δεν αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού. Το ματς αυτό ήταν για να κριθεί στο σουτ, αλλά ο Μάικ Τζέιμς και η παρέα του το πήραν εν τέλει εύκολα.

Ο Τζέιμς πήρε την κατάσταση στα χέρια του στην τελική ευθεία και οδήγησε για μία ακόμη φορά την Μονακό σε νίκη επί του Ολυμπιακού. Για να έρθει το 85-77 βοήθησε βέβαια και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του και κυρίως ο Ουόκαπ, ο οποίος στα τελευταία λεπτά έχασε δύο βολές καθώς και ένα λέι-απ, που δεν χάνεται. Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες σε έναν αγώνα, που κρίνεται στις λεπτομέρειες, θα το πληρώσεις. Και το πλήρωσαν οι Πειραιώτες, που γενικά στάθηκαν καλά στο Πριγκηπάτο, τους έλειπαν, όμως, οι λεπτομέρειες για τη νίκη. Θα λέγαμε ότι τους έλειπε ένας γκαρντ ακόμη ή ο τραυματίας Ουίλιαμς-Γκος ή ο Μήτρου-Λονγκ, που θα μπει στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο.

Ο Ουόκαπ έκανε και πάλι καλή δουλειά, αλλά έπαιξε 34 λεπτά και κάπου στο τέλος δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις. Εχασε το λέι-απ, έχασε τις δύο βολές, έχασε το παιχνίδι η ομάδα του.

Ο Αίζάια Κάνααν ήταν για μία ακόμη φορά εκπληκτικός, τελειώνοντας το ματς με 20 πόντους. Ο Αμερικάνος είναι πλέον ο ηγέτης του Ολυμπιακού, εκείνος, από τον οποίο περιμένει τα περισσότερα η ομάδα του στην επίθεση. Αυτός και ο Πίτερς είναι εκείνοι, που σηκώνουν και θα σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος.

Και στους δύο το καλοκαίρι, που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του όρου για ανανέωση των συμβολαίων τους. Μόνο, που αυτά λήγουν το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ετσι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον οι Πειραιώτες να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιους παίκτες και συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να έχει έναν σταθερό κορμό.

Τόσο του Πίτερς, όσο και του Κάνααν οι μετοχές έχουν αυξηθεί με τις εμφανίσεις, που κάνουν, αλλά αμφότεροι είναι πολύ ευχαριστημένοι στον Πειραιά. Και με την κατάλληλη αύξηση είναι πιθανόν και οι δύο να δέσουν άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα… μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Ευρωλιγκάτο Έλληνα - Τον θέλει και ο Σπανούλης - "Πακέτο" με Ντόρσεϊ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags