Για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ολυμπιακός έχασε στη Γαλλία από τη Μονακό με 85-77 παρότι πως το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Κάνααν, Γουόκαπ και Πίτερς ξεχώρισαν από τους ερυθρόλευκους που έπεσαν στο 6-5, ενώ η Μονακό ανέβηκε στο 7-4 και στα στατιστικά της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεχωρίζουν οι σέντερ του.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε 7 πόντους (3/4 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, αλλά όσο ήταν μέσα στο παρκέ οι Πειραιώτες δέχθηκαν 17 πόντους περισσότερους. Ο Μουσταφά Φαλ τελείωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους (4/5 δίποντα) και 5 ριμπάουντ, αλλά με αυτόν να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός πέτυχε 9 πόντους παραπάνω από τη Μονακό.
Πλέον, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της «διαβολοβδομάδας» με Ρεάλ Μαδρίτης (5/12) και Μπάγερν Μονάχου (8/12).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο