Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συρίγος - Υπερπαίκτης και κομπιούτερ ο Τζέιμς, στο -17 με Μιλουτίνοφ - Γιατί άφησε εκτός Σλούκα και Βιλντόσα (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-01 13:23:00

Συρίγος: Υπερπαίκτης και κομπιούτερ ο Τζέιμς, στο -17 με Μιλουτίνοφ - Γιατί άφησε εκτός Σλούκα και Βιλντόσα (Vid)

Γιώργος Συρίγος

Οι… παρόμοιες ήττες από δύο υπερπαίκτες και το πλάνο που ακολούθησαν Μπαρτζώκας και Αταμάν σε Μονακό και Σερβία.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μας είχαν… καλομάθει με τις συνεχόμενες νίκες τους στη Euroleague, όμως τα αποτελέσματα το βράδυ της Πέμπτης και οι ήττες από Μονακό και Παρτιζάν ή καλύτερα από τους… Μάικ Τζέιμς και Κέβιν Πάντερ, δεν προβληματίζουν.

Ο Γιώργος Συρίγγος εξηγεί γιατί η διαχείριση του, η ωριμότητα, οι οκτώ πόντοι και η μία ασίστ στα τρία λεπτά μπάλα που η μπάλα έκαιγε, δείχνουν ότι ο Μάικ Τζέιμς ότι λειτουργεί σαν κουμπιούτερ. Συνδυασμός ενστίκτων, ασύγρητα και πρόβλεψης συνεργασίας κι όλα τα υπόλοιπα που ξεχωρίζουν έναν παίκτη με πηγαίο ταλέντο, από έναν παίκτη πρώτης κλάσης που μπορεί να διαχειριστεί οριακές καταστάσεις.

Επίσης, στέκεται πως στα 17 λεπτά που ήταν ο Μιλουτίνοφ στο παρκέ και το -17 σε αυτό το διάστημα και ότι ήταν φανερό ότι το πράγμα δεν ήταν ομοιόμορφο για τους Ερυθρόλευκους, όπως δεν ήταν και για τους Πράσινους, αλλά για διαφορετικό λόγο. Ο Αταμάν αποφάσισε να πάει με τους… σκληρούς, γιατί φάνηκε ότι η Παρτιζάν θα έδερνε αλλύπητα και έτσι έμεινε εκτός παιχνιδιού ο Βιλντόσα με 10 λεπτά, ενώ λιγότερο έπαιξε και ο Σλούκας.

Επόμενο ΒΙΝΤΕΟ το Σάββατο, με σχολιασμό της αγωνιστικής και των εξελίξεων στους «αιώνιους»!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία: "Τσίρκο! Όσους Άραβες κι αν φέρετε..." - Ανέβασε ΒΙΝΤΕΟ με φάσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags