Facebook Pixel Sportdog.gr | "Γλίτωσαν" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός; - Η κατηφόρα του Μίροτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-01 16:14:00

"Γλίτωσαν" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός; - Η κατηφόρα του Μίροτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Μετά από ένα θεαματικό ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Νίκολα Μίροτιτς στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει την κατηφόρα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε στην Ιταλία από την Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα δεν έχει καθόλου ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη σεζόν παρότι δαπάνησε πολλά εκατομμύρια για το ρόστερ του.

Η Μιλάνο βρίσκεται στην 15η θέση της Euroleague και ο Μίροτιτς έμεινε στους 14 πόντους στο ματς με τους Λιθουανούς, αλλά το χειρότερο ήταν πως με τον διεθνή άσο στο παρκέ η ομάδα του δέχθηκε 13 πόντους περισσότερους. 

Πήρε μόλις 3 ριμπάουντ, δεν μοίρασε καμία ασίστ και είχε 2/7 τρίποντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πραγματοποιήσει κακή εμφάνιση. Στα πέντε πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, ο Μίροτιτς είχε 22,8 πόντους και 7,4 ριμπάουντ μέσο όρο και σούταρε πάνω από 60% στα δίποντα.

Τα νούμερα του παίκτη έχουν μειωθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Euroleague, καθώς έχει πέσει στους 13,3 πόντους και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags