Παναθηναϊκός: Η έλλειψη δυνάμεων και καθαρού μυαλού στο τέλος ήταν η βασική αιτία της ήττας του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν στην παράταση, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για 36-37 λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ και είχε ένα άριστο πλάνο. Ήταν στο +10 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, αλλά έχασε για τρίτη φορά φέτος στην παράταση. Μάλιστα δέχτηκε σε όλες τις παρατάσεις από 14 πόντους. Ήταν ξεκάθαρο και χθες πως άδειασε από δυνάμεις και συγκέντρωση, δεν πήρε τις σωστές αποφάσεις και δεν έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια σε αντίθεση με την Παρτιζάν», τόνισε.

«Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχασε μια ευκαιρία για ένα διπλό που θα άλλαζε πολλά, θα τον έφερνε τρίτο, με διαφορά από μια ανταγωνίστρια και θα του τόνωνε κι άλλο την αυτοπεποίθηση. Ίσως θα μπορούσε ο Αταμάν να δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποια παιδιά. Απορώ γιατί ο Σλούκας έμεινε στον πάγκο στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου, αλλά και ο Μπαλτσερόφσκι δεν ήταν καθόλου κακός στα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία: "Τσίρκο! Όσους Άραβες κι αν φέρετε..." - Ανέβασε ΒΙΝΤΕΟ με φάσεις!