Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ - Υπέρβαση Αγγελόπουλων, τρομερό αυτό που συνέβη με τις μεταγραφές!
Μπάσκετ
| 2023-12-01 19:35:00

Απόφαση Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ - Υπέρβαση Αγγελόπουλων, τρομερό αυτό που συνέβη με τις μεταγραφές!

του Pick n' Scroll

Ο ΜακΚίσικ που αργεί και ποιος έρχεται να δώσει λύσεις. Τι συμβαίνει με τον άσο της Φενέρ, η ξεκάθαρη άποψη του προπονητή και το περίεργο που έγινε στον φετινό Ολυμπιακό και δεν έχει προηγούμενο...

Ο Ολυμπιακός είχε το παιχνίδι στα χέρια του στην Γαλλία με την Μονακό, αλλά στην τελική ευθεία τον εκτέλεσε ο Μάικ Τζέιμς. Οι Πειραιώτες δεν είχαν απάντηση σε αυτό, καθώς ο Τόμας Ουόκαπ έκανε σπουδαία δουλειά, αλλά στο τέλος κουράστηκε. Εχασε ένα εύκολο λέι-απ, δύο βολές και μαζί χάθηκε και το παιχνίδι.

Ο Τζέιμς είχε συμπαραστάτες, όχι, όμως, και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, αφού έλειπε ο Ουίλιαμς-Γκος, ενώ δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής ο έτερος πλέι-μέικερ, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Πάντως, οι Πειραιώτες έδειξαν ότι παρά τις απουσίες και στην όχι πολύ καλή τους μέρα χάνουν στις λεπτομέρειες ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπως είναι αυτό με την Μονακό. Τονίζουμε ότι πέρα από τους δύο γκαρντ, δεν έπαιξε και ο νεοαποκτηθείς, Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος είναι παίκτης από τον οποίο περιμένει πολλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τελευταίος περιμένει πολλά και από τον Σακίλ ΜακΚίσικ, που χθες πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής και έδειξε ότι σιγά σιγά συνέρχεται. Θέλει, όμως, τον χρόνο του για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Επειδή γίνεται λόγος τελευταίως για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν υπάρξει θέμα αποχώρησής του από την Φενέρ, δεν αναμένεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε χθες σχεδόν 17 λεπτά στη νίκη της Φενέρ επί της Ρεάλ, σημειώνοντας μόλις 2 πόντους. Πολλή φασαρία έχει σηκωθεί γύρω από το όνομά του, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό.

Ο Ολυμπιακός αυτό, που θέλει, είναι να μπουν όλοι οι παίκτες του στο παρκέ και να δέσει την ομάδα ο Μπαρτζώκας, όπως αυτός ξέρει. Για μεταγραφικά θέματα, ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει υπέρβαση αφού από την στιγμή, που ξεκίνησε η σεζόν ουσιαστικά έχουν πάρει τρεις παίκτες: τον Μπραζντέικις, τον Μήτρου-Λονγκ και τον Πετρούσεφ. Είναι ήδη κάτι τρομερό αυτό για έναν οργανισμό, όπως είναι οι νταμπλούχοι, που δεν θέλουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Μένει να δούμε πως θα τους βγουν αυτές οι μεταγραφές, ενώ όπως αναφέραμε δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη κίνηση. Αν και έτσι όπως είναι σήμερα ο επαγγελματικός αθλητισμός, τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Συρίγος: Υπερπαίκτης και κομπιούτερ ο Τζέιμς, στο -17 με Μιλουτίνοφ - Γιατί άφησε εκτός Σλούκα και Βιλντόσα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags