Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζέρβας: "Αν ήταν ο Τζέιμς από την άλλη πλευρά… - Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για τον Ολυμπιακό"
Μπάσκετ
| 2023-12-01 20:31:00

Ζέρβας: "Αν ήταν ο Τζέιμς από την άλλη πλευρά… - Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για τον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Ζέρβας: "Αν ήταν ο Τζέιμς από την άλλη πλευρά… - Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για τον Ολυμπιακό"

Ακούστε τι ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας για την εικόνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Μονακό και τι είπε για τον Αμερικάνο σούπερ σταρ των Μονεγάσκων.

Ολυμπιακός: Τα στοιχεία τα οποία προκάλεσαν την ήττα του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονακό κατέγραψε ο Νίκος Ζέρβας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων έπλεξε το εγκώμιο του Μάικ Τζέιμς. τον οποίο και έχρισε ως τον παίκτη του έκρινε το παιχνίδι με το επιθετικό του κρεσέντο στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα, χαριτολογώντας με αφορμή το καλοκαιρινό σενάριο που ήθελε τους Πειραιώτες να θέλουν και να προσπαθούν για να τον αποκτήσουν ανέφερε ότι εάν ήταν από την άλλη πλευρά και αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό τότε θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα, τονίζοντας και με τον τρόπο αυτό το εύκολο καλάθι που είχε η Μονακό έναντι της ελληνικής ομάδας προς το τέλος του ματς.

Εκτός αυτών ανέφερε ότι ήταν καθοριστικά, τα 13 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, τα λάθη που έγιναν, κάτι που το δικαιολόγησε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έπαιξε χθες με έναν πλέι-μέικερ και κάποια εύκολα καλάθια που χάθηκαν στο τέλος.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι τα σημάδια που δείχνει ο Ολυμπιακός με αυτές τις απουσίες και με το δεδομένο ότι αναμένει παίκτες να επιστρέψουν ή να μπουν στα παιχνίδια είναι άκρως ενθαρρυντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Απόφαση Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ - Υπέρβαση Αγγελόπουλων, τρομερό αυτό που συνέβη με τις μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags