Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άφωνος ο Αταμάν στην προπόνηση με Έλληνα άσο - Ανατροπή με Χουάντσο - "Χαλάει" μεταγραφή του ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-12-02 22:30:00

Άφωνος ο Αταμάν στην προπόνηση με Έλληνα άσο - Ανατροπή με Χουάντσο - "Χαλάει" μεταγραφή του ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Άφωνος ο Αταμάν στην προπόνηση με Έλληνα άσο - Ανατροπή με Χουάντσο - "Χαλάει" μεταγραφή του ΠΑΟ!

Πώς ο Ισπανός αλλάζει τα πλάνα του Τούρκου προπονητή; Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και προσπαθούν να κρατήσουν τη θέση τους στο ρόστερ, τι συμβαίνει με τον Ερνανγκόμεθ και γιατί είναι σημαντικοί οι επόμενοι δύο αγώνες

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Καρδίτσα. Κάνοντας απόλυτα σωστή διαχείριση ο Εργκίν Αταμάν με βασικούς του παίκτες, είδε την ομάδα του να κερδίζει άνετα και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο αντίπαλος ήταν εύκολος, αλλά ο 26χρονος σέντερ έκανε το καθήκον του και κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού έστησε πάρτι στα δύο καλάθια. Ο απολογισμός του ήταν εντυπωσιακός, αφού είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, δίνοντας συνέχεια σε κάποιες ακόμη καλές εμφανίσεις, που έχει κάνει με τα «πράσινα».

Ανθρωποι, που ξέρουν άριστα την κατάσταση λένε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι καταπληκτικός στη προπόνηση. Αυτό βέβαια το έχει δείξει και σε ορισμένα παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία είναι και το σημερινό με την Καρδίτσα. Χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον προπονητή του, αλλά πρέπει να προσπαθήσει και ο ίδιος κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στο να μπορεί παίξει άμυνα με το σώμα και να μην χάνεται στις περιστροφές. Στην Ευρωλίγκα είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό, αφού αν χάσεις τρεις φάσεις, μπορεί να χάσεις και το παιχνίδι. Με την Καρδίτσα ή με το Λαύριο στην Α1 δεν παθαίνεις ζημιά, παθαίνεις, όμως, με την Εφές και με τον Ολυμπιακό.

 

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει σημασία πως έπαιξε με την Καρδίτσα, σημασία έχει ότι ήταν θετικός με την Παρτίζαν. Αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο ο Πολωνός και μπορέσει και βελτιωθεί λίγο περισσότερο, τότε είναι πιθανό να μην πάρει ο εξάστερος έναν ακόμη σέντερ. Σε λίγες μέρες άλλωστε θα γυρίσει από τον τραυματισμό του ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και θα ανεβαίνει έτσι και λίγο στο «5» ο Μήτογλου.

Ο Παναθηναϊκός ζει πολύ καλές μέρες και αυτές οι μέρες θα γίνουν πολύ καλύτερες, αν κάνει το «2 στα 2» στην διαβολοβδομάδα, έχοντας Εφές στην Πόλη και Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Με «1 στα 2» θα είναι ικανοποιημένος, αν χάσει και τα δύο, όμως, παιχνίδια τα συναισθήματα δεν θα είναι ευχάριστα.

Όπως και να έχει, όμως, το τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» έχει μπει στον σωστό δρόμο και η επιστροφή στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος μοιάζει υπόθεση διαδικαστική. Δεν θα έρθει φέτος; Θα έρθει του χρόνου ή του παραχρόνου η διάκριση με την προϋπόθεση βέβαια να συνεχίσει να σπρώχνει λεφτά ο Γιαννακόπουλος, κάτι, που όλα δείχνουν ότι θα το κάνει. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με τον κόσμο του ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - "Πάρε, πάρε αλλά εμείς θα πάμε για... καφέ" (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags