Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα της Εφές για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και η διοργανώτρια αρχή έκανε αφιέρωμα στον άνθρωπο που συνδέει τους δύο συλλόγους: τον Εργκίν Αταμάν. Ο κόουτς του ΠΑΟ στάθηκε στην πορεία του με την πρώην ομάδα του και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τους πράσινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ήταν εξαιρετικά τα χρόνια που πέρασα στην Αναντολού Εφές. Την πρώτη χρονιά ήρθα στη μέση της σεζόν και η Εφές ήταν στην τελευταία θέση της Euroleague. Αμέσως αλλάξαμε παίκτες και τη νοοτροπία της ομάδας και από την τελευταία θέση μέσα σε λίγους μήνες φτάσαμε στον τελικό. Η ιστορία του μπάσκετ θα γράψει ότι η Εφές κατέκτησε τους τίτλους το 2021 και το 2022.

Κάποιες φορές θα κερδίσεις, κάποιες άλλες θα χάσεις. Όμως, όλοι μας έχουμε μία τεράστια επιθυμία να πάμε τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο, όπως στο παρελθόν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να φτάσουμε στον τίτλο απευθείας, αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν με τις υπόλοιπες για τον τίτλο της Ευρωλίγκας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Προσύμφωνο Ολυμπιακού με Τζέιμς - 3 Ευρωλίγκες με Παπαγιάννη - Τον Μάη ο Σλούκας θα..."