Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ούτε Χεζόνια ούτε Ντόρσεϊ - "Τρέλα" για Τζέιμς και Μίχαϊλιουκ στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-12-05 00:06:00

Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ούτε Χεζόνια ούτε Ντόρσεϊ - "Τρέλα" για Τζέιμς και Μίχαϊλιουκ στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ούτε Χεζόνια ούτε Ντόρσεϊ - "Τρέλα" για Τζέιμς και Μίχαϊλιουκ στον ΠΑΟ!

Ποιοι "κρύβονται" πίσω από τους παίκτες των 3 εκατ. στο Τριφύλλι; Τo sportdog.gr εξηγεί γιατί δεν είναι τα ονόματα που κυκλοφορήσουν και στέκεται στην ουσία των όσων είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, αλλά και στο μεγάλο πλάνο του για να φέρει ξανά ευρωπαϊκή κούπα στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε φωτιά στον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν και είπε ότι η ομάδα του θα πάρει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, δύο παίκτες, που θα στοιχίζουν ετησίως ο καθένας από 3 εκ. ευρώ.

Μόνο ο ίδιος ξέρει ποιους εννοεί, αλλά πολλών το μυαλό πάει στον Βασίλιε Μίσιτς και τον Εντι Ταβάρες. Αν πάρει τους δύο αυτούς παίκτες ο εξάστερος θα πέσει το ΟΑΚΑ, αυτό είναι το σίγουρο.

Κάποιοι άλλοι, πάντως, μετέφρασαν τα λόγια του Γιαννακόπουλου αλλιώς και είπαν ότι αναφέρεται στον Μάριο Χεζόνια και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο. Κατ’ αρχάς αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι «βόμβες». Και κατά δεύτερον δεν στοιχίζουν ο καθένας τους από 3 εκ. ευρώ ετησίως. Ούτε καν 2 εκ. ευρώ στοιχίζουν ετησίως (ο καθένας) οι δύο κατά τα άλλα σπουδαίοι αυτοί παίκτες.

Το ότι δεν αναφερόταν σε αυτούς ο Γιαννακόπουλος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους πάρει. Είναι πιθανό να γίνει αυτό, καθώς ο Χεζόνια και παικταράς είναι και καψούρα του κόσμου της ομάδας, ενώ ο Ντόρσεϊ έχει αποδείξει ότι έχει τα αγωνιστικά προσόντα, έχει επίσης και το προσόν του ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ διψασμένος και αποφασισμένος να πάει και πάλι τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά. Και αν δεν πάρουν τελικώς τον δρόμο για το ΟΑΚΑ ο Μίσιτς με τον Ταβάρες, θα πάρουν την θέση τους κάποιοι άλλοι παίκτες αυτού του βεληνεκούς. ‘Η περίπου αυτού του διαμετρήματος.

Δηλαδή θα χαλάσει τους «πράσινους» ένας παίκτης σαν τον Μάικ Τζέιμς ή σαν τον Σέιν Λάρκιν, τα συμβόλαια των οποίων με Μονακό και Εφές αντίστοιχα λήγουν το καλοκαίρι; Σε καμία περίπτωση.

Συν τοις άλλοις ο Παναθηναϊκός ρίχνει και θα ρίχνει το βλέμμα του και στην αγορά του ΝΒΑ, όπου υπάρχουν πιο φανταχτερές περιπτώσεις. Καλή ώρα σαν τον Κέντρικ Ναν, που έφερε πριν από ένα μήνα.

Παίκτες δηλαδή σαν τον Φοντέκιο ή τον Μίχαϊλιουκ δεν θα αρέσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού; Θα τους ξετρελάνουν.

Αυτό, που ενδιαφέρει τώρα τους «πράσινους» είναι, όπως είναι λογικό, η τρέχουσα χρονιά και τα παιχνίδια, που ακολουθούν, αλλά τα σχέδια και τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ, ειδικά από την στιγμή, που ο Γιαννακόπουλος ξαναπήρε μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Προσύμφωνο Ολυμπιακού με Τζέιμς - 3 Ευρωλίγκες με Παπαγιάννη - Τον Μάη ο Σλούκας θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags