Ο Ολυμπιακός έχει ένα βουνό μπροστά του, αλλά δεν είναι… χαμένος από χέρι απέναντι στη Ρεάλ, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της αποψινής μάχης στο ΣΕΦ (21:15).
«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Μπορεί να μην έχουν τον Ροντρίγκεθ και τον Γιαμπουσέλι, αλλά έχουν αστείρευτες λύσεις. Είναι μια ομάδα Λερναία Ύδρα και θα είναι πολύ σημαντικό αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να την κερδίσει. Αν ελέγξει τα ριμπάουντ, τον ρυθμό και κόψει τη δημιουργία του Καμπάτσο, θα έχει τύχη να κερδίσει το ματς», σημείωσε.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του Έισι Λο που θα τιμηθεί για την προσφορά του. «Είναι ένας παίκτης με τεράστια προσφορά στις δύο Ευρωλίγκες που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη, ειδικά ξένο, που είναι διατεθειμένος να παίξει με ένα πόδι, όπως έκανε πριν περίπου δέκα χρόνια ο Αμερικανός».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Ντόρσεϊ στην Τουρκία - Στα... κάγκελα ο κόσμος της Φενέρ - "Σταμάτα το μπάσκετ - Σήκω και φύγε" (ΦΩΤΟ)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο