Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απελπιστικά μόνος ο Λεσόρ, λύγισε στο τέλος ο Σλούκας - Δεν γίνεται ο ΠΑΟ να χάνει από την Εφές του 17%!
Μπάσκετ
| 2023-12-05 22:18:00

Απελπιστικά μόνος ο Λεσόρ, λύγισε στο τέλος ο Σλούκας - Δεν γίνεται ο ΠΑΟ να χάνει από την Εφές του 17%!

του Pick n' Scroll

Αν συνεχιστεί έτσι, ίσως διαψευστεί ο Μπετσίροβιτς! Οι Πράσινοι έχασαν ένα ακόμα παιχνίδι που μπορούσαν να είχαν πάρει το διπλό, όπως με την Παρτιζάν και πλέον... τρέχουν για τη Ρεάλ και κάνουν δεύτερες σκέψεις για το ρόστερ. Άλλωστε, πάντα παρακολουθούν την αγορά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία καθώς ηττήθηκε από μία Εφές, που έπαιξε χωρίς 6 βασικούς της παίκτες, ενώ έχασε έναν ακόμη με τραυματισμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι «πράσινοι» πήγαν στον ρυθμό των Τούρκων, στο τέλος έκαναν πολλά λάθη και έτσι γνώρισαν την δεύτερή συνεχόμενη τους εκτός έδρας ήττα.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εύστοχος σήμερα στα τρίποντα, αλλά δεν μπόρεσε ειδικά στο τέλος να κάνει αυτά, που έπρεπε, ώστε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Και μάλιστα οι «πράσινοι» έχασαν ένα ματς, στο οποίο η Εφές ήταν τρομερά άστοχη στο τρίποντο. Αρκετά δε από αυτά τα σουτ ήταν αμαρκάριστα. Η Εφές τελείωσε το παιχνίδι με 17% έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετράει δύο συνεχόμενες «αυτοκτονίες». Στο Βελιγράδι έχασε ένα ματς, που ξεκάθαρα ήλεγχε, πριν από λίγο έχασε από μία ομάδα, που είχε τόσες απουσίες, που κάποια στιγμή νόμιζες ότι θα μπει στο παρκέ και ο προπονητής της να παίξει.

Αν προσθέσει κανείς σε αυτά και το ότι έχασε στις λεπτομέρειες από Μακάμπι και Ολυμπιακό, καταλαβαίνει που μπορούσαν να είναι τώρα στη βαθμολογία οι «πράσινοι».

Με τις ήττες αυτές δεν έρχεται η καταστροφή, αλλά οι παίκτες του Αταμάν θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Και ήταν παιχνίδια τα δύο τελευταία, που η νίκη ήταν στο πιάτο τους.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, έχοντας 13 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής. Από πίσω, όμως, δεν υπάρχει η ανάλογη βοήθεια. Και σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει σε παιχνίδια μεγαλύτερου συντελεστή δυσκολίας. Οπως με την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Φενέρ.

Το τονίζουμε αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που θέλει να πάρει την Ευρωλίγκα. Και αν συνεχιστεί αυτό το σκηνικό, ίσως δεν επαληθευτούν τα λόγια του Σάνι Μπετσίροβιτς, που είπε ότι δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές από δω και πέρα. Η σεζόν είναι μακριά και πολλές φορές τα λόγια ανατρέπονται από τις πράξεις. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός ως πολύ μεγάλο σωματείο, που είναι, πάντα παρακολουθεί την αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Το φάουλ για 3 βολές που... έσωσε τον Λάρκιν στο φινάλε - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags