Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτη φορά… γκρίνια στο ΣΕΦ για Μπαρτζώκα - Κι όμως, πρώην του Ολυμπιακού ο κορυφαίος της Ρεάλ!
Μπάσκετ
| 2023-12-05 23:33:00

Πρώτη φορά… γκρίνια στο ΣΕΦ για Μπαρτζώκα - Κι όμως, πρώην του Ολυμπιακού ο κορυφαίος της Ρεάλ!

του Pick n' Scroll

Οι Πειραιώτες δεν τον ήθελαν κι απόψε "οργίασε"! Ποιος ήταν ο MVP των Ισπανών μαζί με το Χεζόνια και γιατί υπήρξαν "μουρμούρες" στην εξέδρα σχετικά με τις αποφάσεις του Έλληνα προπονητή;

Ο Ολυμπιακός έκανε λίγα λάθη, αλλά δεν έβαλε τα σουτ και έτσι δεν μπόρεσε να νικήσει την Ρεάλ. Η ισπανική ομάδα είχε σε μεγάλη βραδιά τον Ντζάναν Μούσα, που κάποτε είχε έρθει στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε αυτούς. Ο Βόσνιος έκανε παιχνιδάρα με 23 πόντους, είχε μεγάλη συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του και έτσι η ομάδα τους πήρε το «διπλό». Με μερίδα του κόσμου να φωνάζει για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και για το ότι στο τέλος άργησε να βάλει στο παρκέ τον Κάνααν και τον Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πει κανείς ότι πήγε ευτυχισμένος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Εχανε από την Ρεάλ σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα με διαφορές, που άγγιξαν και τους 10 πόντους. Κατάφερε, όμως, να πάει για ξεκούραση στο ημίχρονο με μόλις ένα πόντο πίσω. Χάνοντας με 37-36. Και το εντυπωσιακό σε αυτό είναι ότι είχε μόλις 4/17 τριποντα. Οι Μαδριλένοι μάλιστα άφηναν επιδεικτικά στο τρίποντο, ειδικά τον Ουόκαπ και τον ΜακΚίσικ.

Η Ρεάλ στο επιθετικό κομμάτι πήγε την μπάλα μέσα στο καλάθι, πήρε πράγματα από τον Ταβάρες, αλλά κι όταν χρειάστηκε βοήθεια από μακριά την βρήκε στο πρόσωπο του Μάριο Χεζόνια. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκοί έβαλε μεγάλα σουτ, τελειώνοντας το πρώτο μέρος με 11 πόντους.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η κοκορομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Μαδριλένους να έχουν το πάνω χέρι, αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν. Ο Ντζάναν Μούσα ήταν εκείνος, που έκανε πλέον την μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του έπαιρνε λίγα πράγματα από αρκετούς παίκτες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να πάει στην τελική ευθεία του παιχνιδιού με πιο αμυντική ομάδα και δεν του βγήκε. Ηταν έξω ο Πίτερς, έξω ο Κάνααν, οι υπόλοιποι παίκτες μετά από ένα σημείο πήγαιναν σε ηρωικές προσπάθειες, που ως επί το πλείστον δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ετσι λίγο πριν από το φινάλε οι πρωταθλητές Ευρώπης πέρασαν και με 7 πόντους με τον Μπαρτζώκα να βάζει και τον Κάνααν και τον Πίτερς, αλλά αργοπορημένα. Κάτι, που προκάλεσε την δυσφορία του κόσμου. Ειδικά στην περίπτωση του Κάνααν.

Οι αλλαγές αυτές δεν άλλαξαν το σκηνικό. Το πουλάκι είχε πετάξει με την Ρεάλ να παίρνει μία δίκαιη νίκη και τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες Πιστιόλη: ’’Πρώτη φορά στη μετά - Ζοτς εποχή ο ΠΑΟ έχει υψηλούς στόχους - Πόσο θα αντέξει ο Ολυμπιακός;’’

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags