Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οπαδός του Ολυμπιακού "κράζει" τον Μπαρτζώκα στη διάρκεια του ματς και ο Μπαφές του ζητάει να σταματήσει (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-06 12:06:00

Οπαδός του Ολυμπιακού "κράζει" τον Μπαρτζώκα στη διάρκεια του ματς και ο Μπαφές του ζητάει να σταματήσει (Vid)

Sportdog Team

Ένας φίλος των Πειραιωτών που καθόταν στις court seats εξέφραζε συνεχώς τα παράπονα του προς τον προπονητή των ερυθρολεύκων.

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έχασε με 77-71.

Οι ερυθρόλευκοι λύγισαν στο φινάλε καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν και ένας φίλαθλος τους που καθόταν στις μπροστινές θέσεις και δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφραζε συνεχώς τα παράπονα του προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα και κάνοντας χειρονομίες με τα χέρια του.

Μάλλον, ο οπαδός που καθόταν στις court seats ήθελε να δει νωρίτερα στο παρκέ τον Άλεκ Πίτερς και φώναζε «Άντε ρε» προφανώς προς τον Έλληνα τεχνικό και μετά από πολλές διαμαρτυρίες, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του ζήτησε να ηρεμήσει και να σταματήσει να φωνάζει λέγοντας του: «σε παρακαλώ...».

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags