Την ανάλυση της ήττας του Παναθηναϊκού AKTOR από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη για τη 12η αγωνιστική της Euroleague επιχείρησε να κάνει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στάθηκε στο ροτέισον που πρέπει να ανοίξει ο Εργκίν Αταμάν και τη λανθασμένη νοοτροπία της ομάδας, ενώ έκανε λόγο για την ίσως χειρότερη εμφάνιση των «πράσινων» στη σεζόν.

«Είναι πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα μετά το χθεσινό ματς, πρόκειται για τη χειρότερη εμφάνιση φέτος. Ίσως μόνο αυτή στον τελικό του Σούπερ Καπ ήταν χειρότερη», είπε αρχικά και εξήγησε: «Έγιναν πολλά φτηνά λάθη, χωρίς στοιχειώδη πίεση, τα ριμπάουντ πλήγωσαν την ομάδα. Σε 2 και 3 περιπτώσεις ανανέωναν την επίθεση στην ίδια φάση με επιθετικά ριμπάουντ. Δεν μου άρεσε καθόλου η νοοτροπία».

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ο Αταμάν δεν ανοίγει το ροτέισον, δείχνοντας πως ίσως δεν εμπιστεύεται αρκετά κάποιους παίκτες του: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως ο Αταμάν φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεται ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ. Περιορίστηκε σε ένα ροτέισον 6 παικτών, δεν μπορεί να βγει η σεζόν με 6 παίκτες και θα πρέπει να αλλάξει αυτό. Χθες δεν εμπιστεύτηκε τον Βιλντόσα, ο Μαντζούκας έπαιξε ένα λεπτό, ο Μπαλτσερόφσκι 4 λεπτά. Περισσότερο καις τους παίκτες σε αυτό το διάστημα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Διπλό φάουλ Γκραντ χωρίς λογική - Όλα λάθος στο τέλος - Ηττήθηκε κατά κράτος ο Σλούκας (Vid)