Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο… καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟ έρχονται ως αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ - Εξελίξεις τον Φεβρουάριο με Μίσιτς!
Μπάσκετ
| 2023-12-06 19:01:00

Δύο… καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟ έρχονται ως αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ - Εξελίξεις τον Φεβρουάριο με Μίσιτς!

του Νίκου Στεργίου

Η "τρέλα" Γιαννακόπουλου και ο Σέρβος παικταράς που πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο NBA, παρότι μπήκε στο αεροπλάνο για Αμερική μόλις πριν μερικούς μήνες. Ποιοι θα τύχουν εντυπωσιακής υποδοχής από τον κόσμο του Τριφυλλιού την Πέμπτη;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτό το διάστημα το αγωνιστικό σκέλος σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, παρά τα αποτελέσματα των δύο ομάδων που πότε είναι θετικά και πότε αρνητικά, καθώς το επίπεδο της Ευρωλίγκας και φέτος είναι πολύ ψηλό.

Παρόλα αυτά πάντα σε δύο τόσο μεγάλα καράβια υπάρχουν παράμετροι που έχουν ενδιαφέρον για να ασχοληθεί κανείς, ακόμα κι αν φαινομενικά δεν μπορεί κάποιος να βρει άμεσα συσχέτιση. Αν και, σαφώς, πάντα μπορεί να υπάρξει συσχέτιση όταν μιλάμε για την ενίσχυση ενός ρόστερ.

Κι εδώ θα αναφερθούμε στον Παναθηναϊκό που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να έχει αποκτήσει συνοχή και αγωνιστική ταυτότητα, αλλά πάντα μια μεγάλη ομάδα έχει τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά όταν πρόκειται για ενίσχυση. Πολύ περισσότερο τώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει, ξανά, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο, ξανά, για τους Πράσινους, που τους συνδέει με τον Βασιλίε Μίσιτς. Σαφώς και το όνομα του Σέρβου σταρ, όπως και του Ταβάρες, είχαν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά από μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, για την προετοιμασία που κάνει ο Παναθηναϊκός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο που έχει με την Οκλαχόμα ο Μίσιτς είναι για 2+1 χρόνια και αν αποχωρήσει από το ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στην πόρτα του ακόμα και με 3+ εκατ. ευρώ συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την Οκλαχόμα; Μα, φυσικά, καθώς δεν αποκλείεται να μην αντέξει στα DNP του ΝΒΑ. Στο κλειστό 2ετές έχει απολαβές στα 7 εκατ. ευρώ, αλλά για αυτό ακριβώς είναι τα συμβόλαια: Για να σπάνε! 

Γιατί για την ώρα κάθεται και κοιτάζει τους άλλους να παίζει και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις με το μέλλον του πριν από το Φλεβάρη - Αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

2+ εκατ. ευρώ για να υπογράψει ο Χεζόνια!

Να πούμε κάτι ακόμα; Ο Χεζόνια βγάζει μάτια φέτος στη Ρεάλ Μαδρίτης, το προσεχές καλοκαίρι η τιμή του θα αρχίζει με 2 μπροστά! Γιατί θα είναι free agent το καλοκαίρι και με τη φοβερή φετινή του σεζόν δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει λιγότερα από την καινούργια του ομάδα.

Με αυτή τη λογική και ο Ταβάρες θα ζητήσει από την ομάδα που θα υπογράψει με 3+ εκατ. ευρώ και μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει συνολικά σε Μίσιτς, Ταβάρες και Χεζόνια 3+3+2 εκατ. ευρώ, για να στείλει το ρόστερ του σε άλλο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Αμερικανό άσο; - Ακούστηκε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οδεύει προς Ιταλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags