Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μόνο απίθανο δεν είναι του Χεζόνια - Γι’ αυτό έφερε από το NBA τον Ναν - MVP στο ΣΕΦ, "εκτέλεσε" και τον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-12-07 23:38:00

Μόνο απίθανο δεν είναι του Χεζόνια - Γι’ αυτό έφερε από το NBA τον Ναν - MVP στο ΣΕΦ, "εκτέλεσε" και τον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll

Τα "όργια" του Αμερικανού δεν έφτασαν για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι δεν άντεξαν απέναντι στους... δαιμονισμένους Ισπανούς και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό και ηττήθηκαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά για να κερδίσεις την Ρεάλ θες δύο ημίχρονα. Οι Μαδριλένοι εν τέλει κέρδισαν εύκολα στο ΟΑΚΑ, φεύγοντας έτσι από την Αθήνα με δύο νίκες, έχοντας κερδίσει και πιο πριν τον Ολυμπιακό.

Ο Ντζάναν Μούσα εκτέλεσε τον Ολυμπιακό, εκτέλεσε και τον Παναθηναϊκό, οι Καμπάτσο, Ταβάρες έκαναν την διαφορά, ενώ ο Μάριο Χεζόνια αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας και σίγουρα άφησε ανοιχτές παρτίδες για τη νέα χρονιά. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ μόνο απίθανο δεν είναι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κέντρικ Ναν έκανε «όργια» και θύμισε σε όλους τα αντίστοιχα «όργια», που έκανε στο ΝΒΑ. Οταν είχε σχεδόν 15 πόντους ανά παιχνίδι με την φανέλα των Χιτ.

Η ανώτερη ποιοτικά Ρεάλ μετά από ένα σημείο έκανε ό, τι ήθελε μέσα στο παρκέ με τον Φακούντο Καμπάτσο να κάνει πράγματα και θάματα. Ετσι προηγήθηκε με 35-26, παγώνοντας το ΟΑΚΑ. Υπολόγιζαν, όμως, οι Μαδριλένοι χωρίς τον Ναν. Ο Αμερικάνος γκαρντ πήρε την μπαγκέτα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε σερί 14-0. Το σκορ έγινε 40-35 και το ΟΑΚΑ πήρε φωτιά. Η Ρεάλ σάστισε για λίγο. Μπόρεσε, όμως, να συνέλθει και να αντιδράσει. Μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με 46-45 υπέρ της με καλάθι του Καμπάτσο με την εκπνοή.

Ο Ναν τελείωσε το πρώτο αυτό ημίχρονο με 20 πόντους, ενώ στο σερί του Παναθηναϊκού είχε 8 πόντους.

Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ σταμάτησε τον Αμερικάνο γκαρντ του Παναθηναϊκού και την ίδια ώρα βρήκε λύσεις στην επίθεση από τον Ντζάναν Μούσα. Τον παίκτη, που εκτέλεσε πριν από δύο μέρες τον Ολυμπιακό. Ετσι προηγήθηκε με 70-52, λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Με τρίποντα του Σλούκα και του Γκριγκόνις οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους 9 πόντους και να δώσουν κάποιο νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ρεάλ, όμως, πρώτα με τον Γιουλ και ύστερα με τον Χεζόνια βρήκε άμεσες λύσεις και έτσι έδωσε την χαριστική βολή στην ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags