Να κεφαλαιοποιήσει το πλεονέκτημα που του δίνουν στη θέση του σέντερ οι Φαλ και Μιλουτίνοφ καλείται ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στην Μπάγερν, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Το αποψινό ματς έχει ‘πρέπει’ για τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να κάνει άλλη ήττα στο ΣΕΦ γιατί έχει ήδη τρεις. Αν θες να μπεις playoffs, πρέπει να πάρεις και το σημερινό ματς, αλλά και αυτό με τη Βαλένθια την επόμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Μπάγερν έχει ήδη τη σφραγίδα του Λάσο», σημείωσε.

«Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγξει το παιχνίδι από την άμυνά του, να τροφοδοτήσει τους ψηλούς και να τους κάνει πρωταγωνιστές, γιατί η Μπάγερν δεν έχει σέντερ στα κυβικά του Φαλ και του Μιλουτίνοφ, αλλά και να έχει καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα από την Τρίτη», πρόσθεσε.

Όσο για το επικείμενο ντεμπούτο του Φίλιπ Πετρούσεφ τόνισε: «Ό,τι παραπάνω μπορεί να δώσει θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και θα βοηθήσει σταδιακά, όπως και ο Μήτρου-Λονγκ».