Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπάγερν: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ - Η "αναγκαστική" απόφαση Μπαρτζώκα - Σιγουριά ότι θα πάει στο... Βερολίνο!
Μπάσκετ
| 2023-12-09 00:07:00

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ - Η "αναγκαστική" απόφαση Μπαρτζώκα - Σιγουριά ότι θα πάει στο... Βερολίνο!

του Pick n' Scroll

Τι περιμένουν στο Λιμάνι από τον Σέρβο NBAer; Οι Πειραιώτες χαλάρωσαν απέναντι στη Μπάγερν, αλλά δεν το πλήρωσαν, ωστόσο έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία...

Ο Ολυμπιακός δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Μπάγερν, κερδίζοντας πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 77-69. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και με 21 πόντους, θεωρώντας κάπου εκεί ότι το παιχνίδι τελείωσε. Η Μπάγερν, όμως, άρχισε να το παλεύει πιο πολύ, χωρίς, όμως, να γίνει ποτέ απειλητική. Οι Γερμανοί έπαιξαν με προβλήματα αφού έλειπαν οι σημαντικοί Ιμπάκα, Μπολμάρο, Λούτσιτς και Ομπστ, αλλά και ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη παιχνίδι είχε τις απουσίες του. Κυρίως του έλειψε ο Ουίλιαμς-Γκος, ενώ ήταν στη 12άδα, αλλά δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ. Δεν έπαιξε επίσης γιατί ακόμη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ηταν ένα ματς, που γρήγορα θα ξεχάσουν όσοι το παρακολούθησαν. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 39-18, αλλά σε αυτό το σημείο δεν συνέχισε να πατάει το γκάζι με αποτέλεσμα η Μπάγερν να το αξιοποιήσει αυτό ως ένα σημείο. Οι παίκτες της άρχισαν να βάζουν το ένα τρίποντο μετά το άλλο, πράγμα, που ήταν αρκετό, ώστε να μειωθεί η διαφορά. Όχι, όμως, τίποτα παραπάνω. Θα έλεγε κανείς ότι το φινάλε του ματς βρήκε και τους δύο ικανοποιημένους: τον Ολυμπιακό, γιατί πήρε αυτό, που δικαιούτο, και την Μπάγερν γιατί έχασε τιμητικά σε ένα ματς, που έχανε με πολλούς πόντους και που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες.

Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Φίλιπ Πετρούσεφ να πατήσει παρκέ. Το ντεμπούτο του πρώην παίκτη του ΝΒΑ με την φανέλα του Ολυμπιακού αναβλήθηκε με τον Μπαρτζώκα να περιμένει πολλά πράγματα από το νέο του απόκτημα. Είναι ένας πάουερ-φόργουορντ, που μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει στο «4» και στο «5» και αυτό είναι κάτι, που το χρειάζεται η ομάδα του Πειραιά. Ειδικά χρειάζεται το γλυκό σουτ του Σέρβου και το γεγονός ότι παίζει πολύ καλά και χωρίς την μπάλα.

Γενικώς ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά, όταν θα είναι πλήρης. Και μπορεί να μην έχει την ισχύ και την δυναμική την περυσινή, εν τούτοις υπάρχει πίστη ότι αν μη τι άλλο και φέτος θα κατακτηθεί η πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στο Βερολίνο για να παλέψει για την τέταρτή του κούπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Ομάδα κλάσης, που ακόμα όμως δεν μπορεί να κάνει κανονικό rotation (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags