Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκάει τεράστια επιστροφή στον ΠΑΟ - Μεγαλύτερο… μπαμ και από Χεζόνια - Μπάτζετ 30 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-12-09 12:20:00

Σκάει τεράστια επιστροφή στον ΠΑΟ - Μεγαλύτερο… μπαμ και από Χεζόνια - Μπάτζετ 30 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

του Νίκου Στεργίου

Μεταγραφή που θα "ταράξει" τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μίλησε για δύο παίκτες τριών εκατομμυρίων ευρώ και το Sportdog.gr αποκαλύπτει το νέο όνομα που βρίσκεται στο τραπέζι και το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει κρότο και ενθουσιασμό στο ΟΑΚΑ...

Παρά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα από Παρτιζάν – Εφές εκτός και Ρεάλ Μαδρίτης εντός, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν ήδη μπροστά, καθώς οι Πράσινοι φέτος έχουν αλλάξει επίπεδο και φαίνεται ότι θα προχωρήσουν δυνατά και χωρίς κάτι να μπορεί να ανακόψει τον ενθουσιασμό που υπάρχει.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός της ενημέρωσης από την πλευρά τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής τού Φιλίπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό, ότι οι Πράσινοι έχουν σχεδιάσει και θα ενεργοποιήσουν δύο βόμβες ύψους 3 εκατ. ευρώ η καθεμία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προφανώς τον Μίσιτς και τον Ταβάρες εννοούσε ο Δ. Γιαννακόπουλος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως σωστά έχουν αναφέρει συνάδελφοι δημοσιογράφοι, υπάρχει όμως ένα τεράστιο "αλλά" σε αυτή την υπόθεση. Γιατί δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν και οι δύο - Ακόμα κι ο ένας από τους δύο είναι δύσκολο να αποκτηθεί! Αλλά το Τριφύλλι έχει εναλλακτικό πλάνο, αν και σαφώς θα χτυπήσει μεγάλες πόρτες και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γιατί και φέτος χτύπησε όλες τις δυνατές πόρτες, αλλά την επόμενη σεζόν θα υπάρχει μια διαφορά: Αυτές οι πόρτες το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι πιο ανοιχτές για τους Πράσινους, γιατί όλοι είδαν φέτος ότι ο Παναθηναϊκός δεν αστειεύεται! Έχει επιστρέψει δυνατά, θέλει να φτάσει ξανά στην κορυφή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει χώσει ξανά πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πέρα από τον Χεζόνια δηλαδή, που κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι θα ξανάρθει στο Τριφύλλι το προσεχές καλοκαίρι, εναλλακτική του Μίσιτς (αν δεν προχωρήσει δηλαδή) θα είναι, ίσως, ο Μάικ Τζέιμς! Ένας παίκτης που είναι game changer, γνωρίζει καλά τον Παναθηναϊκό και ταιριάζει ίσως καλύτερα από τον Μίσιτς στο στιλ που θέλει να παίξει ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει πολλά λεφτά και το καλοκαίρι του 2024 - Ποσά τέτοια που ίσως και το φετινό μπάτζετ, που είναι στα 25 εκατ. ευρώ, θα μοιάζει μικρό. Ήδη υπάρχει η πληροφορία που αναφέρει ότι το επόμενο μπάτζετ θα κλείσει στα 30 εκατ. ευρώ, μάλιστα σε back to back χρονιά για τους Πράσινους, ενδεικτικό αυτού που έχει στο μυαλό του ο Δ. Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό.  
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags