Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η νέα τετράδα "σούπερ σταρ" του Αταμάν - 5αρι, 3αρι και κορυφαίος γκαρντ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-12-10 10:00:00

Η νέα τετράδα "σούπερ σταρ" του Αταμάν - 5αρι, 3αρι και κορυφαίος γκαρντ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll

Τα τρία συμβόλαια που λήγουν και ποιος θα φύγει. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε μία μεταβατική περίοδο, ο Τούρκος προπονητής δουλεύει για να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή ξανά στην Ελλάδα και όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα, όμως παράλληλα σχεδιάζει και το ρόστερ της επόμενης σεζόν...
 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο το μυαλό του είναι στο παιχνίδι, που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα με την Βιλερμπάν στη Γαλλία. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές νίκες, γιατί έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία. Και η Βιλερμπάν μπορεί να μην είναι από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, εν τούτοις θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει κι αυτή στις επιτυχίες.

Από κει και πέρα, καθημερινώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα πράγματα, που αφορούν στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Και όλα πάνω, κάτω ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, αφού είναι γνωστό το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο εξάστερος.

Το βασικό του, λοιπόν, τετράγωνο έχει να κάνει με τον Εντι Ταβάρες, τον Βασίλιε Μίσιτς, τον Μάριο Χεζόνια και τον Μάικ Τζέιμς. Αυτοί είναι οι βασικοί του στόχοι με τους δύο πρώτους να είναι και οι πιο δύσκολοι. Ο Ταβάρες έχει δώσει τον πρώτο λόγο στην Ρεάλ, όπως είναι λογικό, ενώ πάντα έχει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στο ΝΒΑ. Ο Μίσιτς είναι ήδη στο ΝΒΑ, έχει κλειστό συμβόλαιο με την Οκλαχόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά παίζει ελάχιστα. Και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για έναν Ευρωπαίο σούπερ σταρ, που είναι στα 29 του χρόνια.

Του Χεζόνια το συμβόλαιο με την Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, και ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνησή του, ελπίζοντας αυτή τη φορά να τα καταφέρει. Και του Τζέιμς λήγει το συμβόλαιο με την Μονακό. Και για αυτόν θα γίνει κίνηση, αν υπάρχει διαθέσιμη θέση στα γκαρντ, καθώς Σλούκας, Βιλντόζα και Γκραντ έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Ενώ όπως αναφέραμε μπορεί να υπάρξει σύνδεση και με τον Βασίλιε Μίσιτς. Δεν χωράνε όλοι λοιπόν. Και οικονομικά και παικτικά.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι θα κινηθεί πολύ πιο δυναμικά από φέτος με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τα δίνει όλα, ώστε να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα στη κορυφή της Ευρώπης.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο MVP της Ρεάλ σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ συμφώνησε για 7ετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά χάθηκε λόγω ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags