Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον βρήκε ο Αταμάν, ιδανικός για ΠΑΟ - Σέντερ 2.08μ. με 13 πόντους και 8,4ρ. - Εντυπωσιακός στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2023-12-10 22:45:00

Τον βρήκε ο Αταμάν, ιδανικός για ΠΑΟ - Σέντερ 2.08μ. με 13 πόντους και 8,4ρ. - Εντυπωσιακός στη Euroleague!

του Pick n' Scroll
Τον βρήκε ο Αταμάν, ιδανικός για ΠΑΟ - Σέντερ 2.08μ. με 13 πόντους και 8,4ρ. - Εντυπωσιακός στη Euroleague!

Πρώην της Μπασκόνια ο ψηλός που εξετάζεται για το Τριφύλλι, ώστε να έρθει άμεσα και να δώσει λύσεις στο "5". Ο Τούρκος προπονητής τον ξέρει καλά, παρακολουθεί την περίπτωσή του και υπό προϋποθέσεις οι Πράσινοι μπορούν να σπάσουν και το συμβόλαιό του...

Πολλά και πολύ σημαντικά σχέδια έχει ο Παναθηναϊκός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς πλην του Μίσιτς και του Χεζόνια φαίνεται ότι οι Πράσινοι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν και τον Ταβάρες!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να δώσει 3 εκατ. ευρώ στον άσο τής Ρεάλ Μαδρίτης, που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν και ακούγεται ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει τον αριθμό 3 μπροστά από την αμοιβή στο συμβόλαιό του, για να υπογράψει.

Αυτά, όμως, μεταθέτουν τις εξελίξεις σε ένα μέλλον που, τώρα, μοιάζει μακρινό, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Δεκεμβρίου και ο Αταμάν φαίνεται ότι δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την προσθήκη στη θέση 5. Γιατί μπορεί στο 3 να βρήκε λύση με τον Γκριγκόνις και τον Μαντζούκα για την ώρα, αλλά στο 5 οι Μπαλτσερόφσκι και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν Νο2 πίσω από τον Ματίας Λεσόρ.

 

Προσοχή εδώ: Είναι εξαιρετικές λύσεις για Νο3 στους ψηλούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν μπορεί να είναι Νο2. Με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη που να μπορεί να παίξει δυνατά πλάι στον Λερόρ, να γίνει ο Νο2 και αν χρειαστεί να γίνει για ένα διάστημα στη διάρκεια των αγώνων και Νο1 για να μένει ο Γάλλος σέντερ πιο φρεσκος.

Ποια αγορά κοιτάζει ο Αταμάν για να βρει λύση; Την τουρκική, φυσικά, που την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα! Υπάρχει κάποια λύση εκεί που θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό και να κάνει τη διαφορά στους ψηλούς; Τέτοια φαίνεται ότι είναι η περίπτωση του Στίβεν Ένοχ, που έχει θητεία στην Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια (με 7,6 πόντους μέσο όσο και 4.4 ριμπάουντ), ενώ φέτος με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ έχει 13,0 πόντους και 8,4 ριμπάουντ.

Είναι 2,08, αθλητικός ψηλός, που πιθανότατα σε λίγο καιρό δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα του το EuroCup, ενώ και στην Τουρκία δεν κάνει τίποτα σπουδαίο φέτος. Δεν λέει κανείς ότι ντε και σώνει ο Ενόχ θα είναι η επιλογή του Αταμάν αν και εφόσον γίνει για Νο2 στον Παναθηναϊκό. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια περίπτωση που εξετάζει ο Τούρκος τεχνικός και, εδώ που τα λέμε, δείχνει να έχει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να κουμπώσουν στο Τριφύλλι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τετράδα "σούπερ σταρ" του Αταμάν - 5αρι, 3αρι και κορυφαίος γκαρντ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags