Facebook Pixel Τσους Ματέο: Το... ξεκόβει σε όλους για Χεζόνια και Ταβάρες ο Ματέο - "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας"!
Μπάσκετ
| 2023-12-11 13:16:00

Το... ξεκόβει σε όλους για Χεζόνια και Ταβάρες ο Ματέο - "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας"!

Sportdog Team

Στα σενάρια που εμπλέκουν τους Χεζόνια και Ταβάρες κατά καιρούς αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια στην ACB.

Τα ονόματα των Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε μεταγραφικά σενάρια, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ξεκάθαρα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τους δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, μετά τη χθεσινή νίκη της "βασίλισσας" επί της Γκραν Κανάρια, ο τεχνικός της ομάδας Τσους Ματέο, ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά τα σενάρια είναι "επιστημονικής φαντασίας" και πως οι δύο ψηλοί γουστάρουν που παίζουν στη Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε απέξω. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν μιλάνε για παίκτες της Ρεάλ, αυτό σημαίνει πως κάνουν μια καλή σεζόν και πως θα ήθελαν να έχουν έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες.

Θα πρέπει να ξέρουν και εγώ είμαι σίγουρος γι’ αυτό πως τους αρέσει να είναι στη Ρεάλ, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους και έχουν μεγάλες βλέψεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον βρήκε ο Αταμάν, ιδανικός για ΠΑΟ - Σέντερ 2.08μ. με 13 πόντους και 8,4ρ. - Εντυπωσιακός στη Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags