Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 1+1 γκαρντ ο Ολυμπιακός, deadline για Σίκμα και... Καμπαρό - Η μεγάλη διαφορά Αγγελόπουλων με Γιαννακόπουλο
Μπάσκετ
| 2023-12-12 21:27:00

1+1 γκαρντ ο Ολυμπιακός, deadline για Σίκμα και... Καμπαρό - Η μεγάλη διαφορά Αγγελόπουλων με Γιαννακόπουλο

του Pick n' Scroll

Οι αλλαγές στο ρόστερ και ποιοι υπογράφουν άμεσα. Οι "αιώνιοι" αναμένεται και πάλι να ρίξουν πολύ χρήμα στην αγορά, αλλά με διαφορετική τακτική. Τι ψάχνουν οι Πειραιώτες και τι έχει ζητήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο προσκήνιο είναι εδώ και καιρό οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν εκείνος, που άναψε το φυτίλι με τις εξαγγελίες του, και έτσι δεν ήθελε και πολύ για να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Αντίθετα για τον Ολυμπιακό ελάχιστα πράγματα έχουν αναφερθεί. Και αυτό γιατί οι Πειραιώτες δουλεύουν εδώ και χρόνια με άλλον τρόπο. Δεν είναι ότι δεν παρακολουθούν την αγορά, απλά λειτουργούν χωρίς να κάνουν ιδιαίτερη φασαρία.

Πάντως από τώρα κι αυτοί έχουν θέματα να επιλύσουν, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Πίτερς και Κάνααν. Πέρυσι αμφότεροι ήταν σε δεύτερη και τρίτη ρόδα, αλλά πλέον είναι οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Εφυγαν ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ το καλοκαίρι, οι δύο Αμερικάνοι πήραν ευθύνες και μέχρι τώρα αγγίζουν το τέλειο. Κάτι, που παράλληλα σημαίνει ότι έχουν ανέβει και οι μετοχές τους στην ευρωπαϊκή αγορά. Με λίγα λόγια έχει ανέβει η τιμή τους. Το προφανές είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν να τους κρατήσει. Αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Από κει και πέρα, έχει τους Φαλ και Μιλουτίνοφ με συμβόλαιο, όπως και τον Πετρούσεφ. Αρα αν μείνει και ο Πίτερς, στη φροντ-λάιν θα χρειαστεί μόνο έναν παίκτη, αν ο Σίκμα δεν παρουσιάσει την βελτίωση, που αναμένεται.

Στη περιφέρεια, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν αρκετά. Είναι απίθανο να μείνουν με την σύνθεση, που έχουν. Θα πάρουν τουλάχιστον έναν παίκτη, με προοπτική οι προσθήκες ξένων στα γκαρντ να γίνουν δύο. Να πάρουν, δηλαδή, έναν παίκτη, που να βοηθάει πραγματικά τον Κώστα Παπανικολάου π.χ. σαν τον Καμπαρό της Βιλερμπάν ή σαν τον Σεντεκέρσκις της Μπασκόνια. Θα πάρουν επίσης και έναν έτοιμο Ελληνα με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να είναι ο μεγάλος στόχος, αν και ο 23χρονος έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί, λοιπόν, πολύ δυναμικά το καλοκαίρι, που μας έρχεται, αλλά και ο Ολυμπιακός ενεργοποιημένος θα είναι. Θα έχει ουσία, αλλά σίγουρα δεν θα κάνει τον θόρυβο των «πράσινων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Παπαγιάννης με ειδικό όρο - Το πήρε απόφαση ο Αντετοκούνμπο - ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για Ρογκαβόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags