Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος - Παναθηναϊκός: Παίκτη του ΠΑΟ θέλει ο Σφαιρόπουλος - Ζήτησε από τον πρόεδρο να τα... σκάσει για να γίνει ο ηγέτης του Αστέρα!
Μπάσκετ
| 2023-12-13 14:46:00

Παίκτη του ΠΑΟ θέλει ο Σφαιρόπουλος - Ζήτησε από τον πρόεδρο να τα... σκάσει για να γίνει ο ηγέτης του Αστέρα!

Sportdog Team

Του έδωσε το "ok" η διοίκηση, αφού ο Έλληνας προπονητής θεωρεί πως είναι η ιδανική λύση για να αλλάξει επίπεδο το ρόστερ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να ενισχύσει τη θέση των γκαρντ στον Ερυθρό Αστέρα και απευθύνθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου, Νεμπόσια Τσόβιτς, με συγκεκριμένο αίτημα.

Ο Έλληνας προπονητής, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, θέλει να επιστρέψει στο Βελιγράδι ο Λούκας Βιλντόσα και αυτή η κίνηση θεωρείται σημαντική για το μέλλον του συλλόγου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όπως γράφει η pravda, βλέπει στον Αργεντινό γκαρντ του Παναθηναϊκού τον βασικό παίκτη που μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα, δεδομένων των ικανοτήτων και της εμπειρίας του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη συμμετοχή στην Euroleague, όπου ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλες φιλοδοξίες, ενώ και ο Λούκα Βιλντόσα δεν φαίνεται να έχει ακόμα προσαρμοστεί στο τριφύλλι.

Πάντως, η επιστροφή του Βιλντόσα στα «ερυθρόλευκα» δεν θα είναι χωρίς προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών πτυχών και διαπραγματεύσεων, ωστόσο τόσο ο Έλληνας κόουτς, όσο και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας πιστεύουν ότι ο Βιλντόσα αξίζει την προσπάθεια και θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags