Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για Χεζόνια - Τα χρήματα που δίνει η Ρεάλ για 2ετές συμβόλαιο - Γι’ αυτό δεν λέει ψέματα για τον ΠΑΟ"!
Μπάσκετ
| 2023-12-14 08:31:00

Αποκάλυψη για Χεζόνια: Τα χρήματα που δίνει η Ρεάλ για 2ετές συμβόλαιο - Γι’ αυτό δεν λέει ψέματα για τον ΠΑΟ"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Χεζόνια: Τα χρήματα που δίνει η Ρεάλ για 2ετές συμβόλαιο - Γι’  αυτό δεν λέει ψέματα για τον ΠΑΟ"!

Οι πιθανότητες του Τριφυλλιού, η προσφορά που ετοιμάζει η "Βασίλισσα" και η αποκάλυψη για του Ρήγα Δάρδαλη σχετικά με τα... πράσινα αισθήματα του Κροάτη σούπερ σταρ.

Γιώργος Συρίγος και Ρήγας Δάρδαλης με μια μέρα καθυστέρηση επιστρέφουν δυναμικά όπως και η… ηλιοφάνεια και περιμένουν διπλή νίκη των αιωνίων στην Ευρωλίγκα.

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού για το διπλό στη Λιόν απέναντι στη Βιλερμπάν που δεν είναι καλή σε κανέναn τομέα και η απουσία της Βαλένθια που μεγαλώνει το πρόβλημα της στην περιφέρεια.

Πως έχουν τα πράγματα με τον Μάριο Χεζόνια λίγους μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του με τη Ρεάλ και το παράδειγμα του Ντάμιεν Ίνγκλις, ο οποίος το έκανε όλα νωρίς και χρειάστηκε να περιμένει ως τα 28 του χρόνια για να καθιερωθεί στην Ευρωλίγκα. Πόσα χρήματα θα του προσφέρουν οι Ισπανοί και η αποκάλυψη του Ρήγα Δάρδαλη για την πρώτη φορά που μίλησε σε αυτόν, πριν χρόνια, για την... πράσινη αγάπη του!

Ακούστε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags