Facebook Pixel Οι πρώτες αποφάσεις "Σάρας" - "Κεραμίδα" για Καλάθη, εξελίξεις με Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη - Top ομάδα για Ιτούδη
Μπάσκετ
| 2023-12-13 22:31:00

Οι πρώτες αποφάσεις Σάρας - "Κεραμίδα" για Καλάθη, εξελίξεις με Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη - Top ομάδα για Ιτούδη

του Pick n' Scroll

Η ξαφνική απόλυση στη Φενέρ και ο... Παναθηναϊκός! Ο Λιθουανός θα είναι ο διάδοχος του Έλληνα προπονητή, που δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός πάγκων. Τι ετοιμάζει ο Γιασικέβιτσιους και τα... άσχημα μαντάτα για τον Καλάθη.

Η «βόμβα» έσκασε σήμερα το μεσημέρι με την Φενέρ να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Δημήτρη Ιτούδη. Ηταν μία μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές, που να τους οδηγούσε στον χωρισμό. Δεν είχε γραφτεί κάτι προηγουμένως, δεν είχε αναφέρει κάποιος ότι υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στην τουρκική ομάδα και τον Ελληνα προπονητή. Μερικές φορές, όμως, ορισμένα πράγματα δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ή μάλλον βγαίνουν αργά, και κάπως έτσι κύλησε και η ιστορία αυτή των δύο πλευρών.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι αυτός, που θα διαδεχθεί τον Ιτούδη και υπάρχουν αρκετά ερωτήματα, που αφορούν στο έμψυχο υλικό. Το πρώτο ερώτημα αφορά στο Νικ Καλάθη, αφού είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με τον Σάρας δεν είναι καλές από την εποχή της Μπαρτσελόνα. Θα τον κρατήσει τον ομογενή γκαρντ ο Λιθουανός ή θα πάει σε άλλη λύση; Είναι κάτι, που είναι νωρίς να απαντηθεί. Και υπάρχει και άλλο ερώτημα με τον Καλάθη. Αν φύγει από την Φενέρ, που μπορεί να πάει; Μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό ως μπακ-απ; Ή θα πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας; Στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να πάει γιατί οι Πειραιώτες είναι πλέον πλήρεις σε όλες τις θέσεις.

Μικρότερα ερωτηματικά υπάρχουν για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Γιώργο Παπαγιάννη και δη το πως θα τους αντιμετωπίσει ο Γιασικεβίτσιους. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει όλο το ρόστερ μεσούσης της σεζόν και άλλωστε και φέτος να μην πετύχει στη Φενέρ, δεν πρόκειται κανείς να του πει τίποτα. Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπει ο Σάρας στο σχετικό μικροσκόπιο.

Όπως σίγουρα δεν θα αλλάξει όλο το ρόστερ ο Γιασικεβίτσιους, έτσι σίγουρο είναι ότι θα κάνει τουλάχιστον μία αλλαγή. Θα είναι στους ψηλούς, θα είναι στα γκαρντ, αυτό θα φανεί.

Η Φενέρ μπαίνει σε εποχή Σάρας και ευελπιστεί να δει καλύτερα πράγματα. Οσον αφορά στον Ιτούδη, έφυγε από την Εθνική, έφυγε και από την Φενέρ, δεν του πάνε καλά τα πράγματα. Υπάρχει ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η επόμενη του ομάδα. Θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ ή θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την μαγεία του ΝΒΑ; Καθόμαστε αναπαυτικά και περιμένουμε τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χεζόνια: Τα χρήματα που δίνει η Ρεάλ για 2ετές συμβόλαιο - Γι' αυτό δεν λέει ψέματα για τον ΠΑΟ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags