Facebook Pixel Sportdog.gr | Υψηλό το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα: Πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι...
Μπάσκετ
| 2023-12-16 15:51:00

Υψηλό το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα: Πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι...

Sportdog Team
Υψηλό το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα: Πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι...

Το αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα αποκάλυψε πως το μπάτζετ της ομάδας του είναι στα 15.8 εκατομμύρια ευρώ για τη σεζόν 2023/24. 

"Το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα είναι 15.777.062 ευρώ. Ας πούμε, γύρω στα 15.800.000 ευρώ. Σύμφωνα με το οικονομικό fair play της EuroLeague, τα έξοδα για τους παίκτες δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 65% του μπάτζετ. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος για τους παίκτες είναι κάπου στα 10.2 εκτομμύρια, πιο συγκεκριμένα στα 10.192.738 ευρώ. Αυτός είναι ο προϋπολογισμός για τη σεζόν 2023/24. Φυσικά, το μπάτζετ είναι μεταβαλλόμενο σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες αφίξεις ή αναχωρήσεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας το σέβεται το Financial Fair Play και ελπίζουμε να το κάνουν και άλλοι. Ήμασταν υπό επίτηρηση πέρσι, όπου οι γείτονές μας (σσ. η Παρτίζαν) ασχολούνταν ακούραστα για να εμποδίσουν τον Καμπάσο να παίξει. Καταθέσαμε τον απολογισμό της περασμένης σεζόν στην EuroLeague. Στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ η προθεσμία είναι στις 20 Δεκεμβρίου. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα σχολιάσει η επιτροπή ορισμένα άλλα μπάτζετ. Εδώ, για παράδειγμα, αυτόν των γειτόνων μας. Όταν χρωστάς στο κράτος 585 εκατομμύρια δηνάρια για φόρους...", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags