Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού - Υπογράφει ο Καλάθης - Μόνο έτσι θα πάρει γκαρντ ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2023-12-19 10:00:00

Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού - Υπογράφει ο Καλάθης - Μόνο έτσι παίρνει γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού - Υπογράφει ο Καλάθης - Μόνο έτσι παίρνει γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

Ποιος παίκτης των Πράσινων βρίσκεται... υπό κρίση και γιατί οι Πράσινοι είναι πολύ πιθανό να βγουν ξανά στην αγορά για να πάρουν άλλον έναν παίκτη τον Ιανουάριο. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sportdog.gr

Η Ευρωλίγκα μπαίνει στη 15η της αγωνιστική και για μία ακόμη χρονιά το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Είναι πολλές οι ομάδες, που μάχονται για μία θέση στην δεκάδα με τις Βιλερμπάν και Αλμπα να μην φαίνεται να έχουν καμία τύχη. Όχι μόνο λόγω της θέσης, στην οποία βρίσκονται, αλλά και εξαιτίας της γενικότερής τους εικόνας.

Οι ομάδες, που είναι οριακά να τα καταφέρουν, κάνουν μεταγραφές, προκειμένου να δυναμώσουν. Εδώ, που τα λέμε όλες σχεδόν οι ομάδες της Ευρωλίγκας κινούνται μεταγραφικά, στη προσπάθειά τους να γίνουν καλύτερες.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Πετρούσεφ και τον Μήτρου-Λονγκ, ο Ερυθρός Αστέρας απέκτησε τον Γκιλέσπι, η Αρμάνι πάει να πάρει τον Καλάθη, γενικώς γίνονται πράγματα.

Και θα γίνουν ακόμη περισσότερα μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όταν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και οι παίκτες, που μετακινούνται από ομάδα της Ευρωλίγκας σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν παρακολουθεί την αγορά, αλλά είναι πιθανό να κινηθεί σχετικά, αν δει στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν υπάρχει βελτίωση στην θέση του σέντερ. Ο Λεσόρ κάνει σπέσιαλ δουλειά, ο Αντετοκούνμπο παλεύει, ο Μπαλτσερόφσκι έχει λίγες καλές στιγμές, αν συνεχιστούν αυτά τα δεδομένα, τότε λογικά ο Αταμάν θα ψάξει για ενίσχυση. Σέντερ υπάρχουν μάλιστα και ένας από αυτούς, ο πρώην του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, ακόμη παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά είναι πλήρης και δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Μπορεί, όμως, η εικόνα και τα αποτελέσματα να τον κάνουν να αλλάξει το μυαλό του. Ειδικά αν συνεχιστεί το πρόβλημα στη περιφέρεια και το σουτ.

Ο Ουίλιαμς-Γκος έχει μείνει πίσω, όπως και ο ΜακΚίσικ, λόγω των τραυματισμών τους, ο Μπραζντέικις δεν έχει καταφέρει να κολλήσει με την υπόλοιπη ομάδα. Αν, λοιπόν, το έργο εξακολουθήσει να είναι το ίδιο, μην αποκλείσετε ο Ολυμπιακός να πάει για κλασικό γκαρντ. Αλλωστε είχε πάει να το κάνει πριν από τον Μπραζντέικις, αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει τον Κέντρικ Ναν, που πήγε πιο μετά στον Παναθηναϊκό ή τον Τέρενς Ντέιβις, ο οποίος είναι ακόμη στις ΗΠΑ, παραμένοντας χωρίς ομάδα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags