Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: Ανυπομονεί για Παναθηναϊκό ο Τζέιμς - "Θα είναι μεγάλο ματς - Παίζουν όλο και καλύτερα"
Μπάσκετ
| 2023-12-19 22:27:00

Ανυπομονεί για Παναθηναϊκό ο Τζέιμς - "Θα είναι μεγάλο ματς - Παίζουν όλο και καλύτερα"

Sportdog Team
Ανυπομονεί για Παναθηναϊκό ο Τζέιμς - "Θα είναι μεγάλο ματς - Παίζουν όλο και καλύτερα"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Πράσινους έκανε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το Τριφύλλι έχει βελτιωθεί πολύ και παίζει όλο και καλύτερα.

Μάικ Τζέιμς: Δύσκολο παιχνίδι με την Μονακό εκτός έδρας έχουν μπροστά τους οι Πράσινοι, με τον Αμερικανό άσο πάντως μιλώντας για την αναμέτρηση σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, ενώ σημείωσε ότι ανυπομονεί για το παιχνίδι.

«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στην κατάταξη, οπότε είναι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, αφού είχε αρχίσει τη χρονιά με τραυματισμούς. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.

Προχωρώ ημέρα με την ημέρα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να νικήσουμε, να είμαι ομαδικός κι επιθετικός. Η Μονακό παίζει ως ομάδα, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στην Pro A (15-1) και στην Ευρωλίγκα (8-6) και νιώθω πολύ καλά μέσα σε αυτό το σύνολο ατόμων. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής, μία πλήρης ομάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%», είπε ο Μάικ Τζέιμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή και ηθική κατρακύλα στον ΠΑΟ - Έυκολοι... ένοχοι Γιοβάνοβιτς, Μπρινιόλι - Ποιος ο ρόλος του Παπαδημητρίου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags