Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καταδίκασε τον Ολυμπιακό το 24% - Αγνώριστοι Γκος και Γουόκαπ - Ψάχνει παίκτη-clutch ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-12-20 00:05:00

Καταδίκασε τον Ολυμπιακό το 24% - Αγνώριστοι Γκος και Γουόκαπ - Ψάχνει παίκτη-clutch ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll

Ο Χάκετ "σκότωσε" τους Πειραιώτες που δεν το άξιζαν! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ για 30 λεπτά, κρατούσε τα χέρια της το ματς μέχρι κι ένα λεπτό πριν τη λήξη, όμως στο τέλος όλα πήγαν στραβά. Τι λείπει από την ομάδα;

Ο Ολυμπιακός δεν επέστρεψε στις νίκες, γιατί το βράδυ της Τρίτης έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Εχασε ένα παιχνίδι, που για περίπου 39 λεπτά το είχε δικό του με την Βίρτους Μπολόνια να τον τιμωρεί και τον παλιό του παίκτη, Ντάνιελ Χάκετ, να τον καταδικάζει. Ο 36χρονος γκαρντ έκανε στο τέλος αυτά, που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη επιτυχία. Εβαλε το νικητήριο καλάθι, ενώ πήρε και επιθετικό φάουλ, τα οποία βοήθησαν σημαντικά, ώστε η Βίρτους να πετύχει την 11η της νίκη. Το σουτ του συγκινητικού Λαρεντζάκη στο τέλος δεν βρήκε τον στόχο και έτσι οι Πειραιώτες έμειναν για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Και αυτή τη φορά είναι κρίμα και άδικο, γιατί έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ για 30 λεπτά. Το ματς, όμως, διαρκεί 40 λεπτά και στην τελική ευθεία αυτού η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν ήταν αυτή, που έπρεπε. Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ουόκαπ ήταν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και κάτι τέτοιο δεν ήταν σύμμαχος για τους «ερυθρόλευκους». Τους καταδίκασε επίσης το γεγονός ότι και πάλι στα σουτ των τριών πόντων τα έσπασαν. Όλα μπορούν να γίνουν σε ένα παιχνίδι, αλλά ο κανόνας λέει ότι με 24% στο τρίποντο δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Τόσο είχε ο Ολυμπιακός πριν από λίγο και έτσι έφυγε με άδεια τα χέρια από την Ιταλία.

Κάτι, που επίσης αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει -τουλάχιστον μέχρι τώρα- παίκτη να κλείσει τα παιχνίδια. Να τα τελειώσει. Αυτό φάνηκε και στη Φενέρ και επίσης με όλες τις ισπανικές ομάδες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μένει να φανεί αν θα μπορεί ο Μπαρτζώκας να βρει την λύση σε αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Και αν θα την βρει εκ των έσω ή θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή αφού Μπραζντέικις και ΜακΚίσικ δεν βοηθάνε. Ο Μήτρου-Λονγκ σε λίγες μέρες θα μπει στο ροτέισιον αλλά δεν είναι ο παίκτης, από τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει να του λύσει ένα τέτοιο πρόβλημα.

Όπως γίνεται κατανοητό, η νίκη την Παρασκευή στη Γαλλία με την Βιλερμπάν είναι μονόδρομος. Αν χαθεί και αυτό το παιχνίδι, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του οργανισμού του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Η Βίρτους τον νίκησε με ξύλο και το… όπλο του - "Κατάπιε" τον Γουόκαπ ο Χάκετ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags