Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Για αυτό φωνάζει ο Μπαρτζώκας: Οι 3 φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός - Τέλειωσε ο χρόνος και δεν το είδαν! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-20 12:20:00

Για αυτό φωνάζει ο Μπαρτζώκας: Οι 3 φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός - Τέλειωσε ο χρόνος και δεν το είδαν! (Vid)

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στη Μπολόνια από τη Βίρτους έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Για την 15η αγωνιστική της Euroleague και πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, οι Πειραιώτες έχασαν με 69-67 από τους Ιταλούς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι έξαλλος στη flash interview και να μιλάει για τη διαιτησία.

«Δεν ξέρω τι έγινε στην τέταρτη περίοδο, είχαμε κακές αποφάσεις όμως πρέπει να δω ξανά το τέταρτο δεκάλεπτο. Κάθε σφύριγμα των διαιτητών ήταν εναντίον μας. Κάθε αμφισβητούμενο σφύριγμα ήταν εναντίον μας. Δεν μπορώ να κριτικάρω τους διαιτητές. Κάνουν τη δουλειά τους, κάνουμε τη δουλειά μας. Είχαμε κακές επιλογές στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά είναι παράξενο ότι συνέβη», είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Το «αντιαθλητικό» του Κορντινιέ

Οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν αρκετά για τις φάσεις κυρίως στο τελευταίο δίλεπτο, όταν και κρίθηκε ο νικητής. Ενώ το σκορ είναι στο 67-67 ο Κορντινιέ κάνει φάουλ στον Τόμας Ουόκαπ που έφευγε στην επίθεση, χωρίς να φαίνεται πως έχει επαφή με τη μπάλα, και παρά το coach challenge η απόφαση των διαιτητών δεν άλλαξε για αντι-αθλητικό.

Το επιθετικό του Ουόκαπ

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι ρέφερι σφύριξαν επιθετικό φάουλ του Ουόκαπ στον Χάκετ με τον Ολυμπιακό να θέλει αμυντικό υποστηρίζοντας πως ο Ιταλός γκαρντ δεν είχε προλάβει να στηθεί.

Το τέλος χρόνου

Επίσης, στην τελευταία φάση του αγώνα από πλευράς Βίρτους φαίνεται πως η μπάλα όταν τελειώνει ο χρόνος βρίσκεται στα χέρια του Τορνίκε Σενγκέλια, αλλά δεν σταμάτησε το ματς για να έχει ο Ολυμπιακός οργανωμένη επίθεση 7 δευτερολέπτων και στη συνέχεια της φάσης, ο Λαρεντζάκης αστόχησε έξω από τα 6,75μ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδίκασε τον Ολυμπιακό το 24% - Αγνώριστοι Γκος και Γουόκαπ - Ψάχνει παίκτη-clutch ο Μπαρτζώκας!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα και τα τρία αμφισβητούμενα σφυρίγματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags