Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια - Παναθηναϊκός: "Σκάει" βόμβα με Χεζόνια: Το ραντεβού στην Αθήνα, η απόσταση με τη Ρεάλ και φαβορί ο Παναθηναϊκός!
Μπάσκετ
| 2023-12-20 11:59:00

"Σκάει" βόμβα με Χεζόνια: Το ραντεβού στην Αθήνα, η απόσταση με τη Ρεάλ και φαβορί ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Κροάτη σούπερ σταρ! Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μάριο Χεζόνια είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του στην Ελλάδα

Οπως αναφέρει το σάιτ encestando, ο Μάριο Χεζόνια είχε μια πρώτη συνάντηση στην Αθήνα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε την τεράστια οικονομική απόσταση μεταξύ του παίκτη και της «Βασίλισσας».

Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Κροάτης άσος ήταν στην Ελλάδα για τη διαβολοβδομάδα της Euroleague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση των υπευθύνων της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κώστα Παπαδάκη, ατζέντη του Μάριο Χεζόνια.

Τεράστια οικονομική διαφορά με Ρεάλ και στη μέση... Παναθηναϊκός

Ο Χουάν Κάρλος Σάντσες και ο Αλμπέρτο ​​Ερέρος παρουσίασαν στον Παπαδάκη το λογικό ενδιαφέρον για την επέκταση του συμβολαίου του Κροάτη παίκτη για άλλα δύο χρόνια, αφού το τρέχον συμβόλαιο με τη λευκή ομάδα λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Όμως, υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα μεταξύ τους.

Αυτή η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση σήμερα στα στοιχεία που έθεσαν και οι δύο πλευρές στο τραπέζι, επομένως η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η εξαιρετική εμφάνιση του Χεζόνια δεν πέρασε απαρατήρητη από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που η ελληνική ομάδα τον επέλεξε και πλήρωσε τη Μπαρτσελόνα για τα δικαιώματά του όταν ο Super Mario έφυγε από το ΝΒΑ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού - Υπογράφει ο Καλάθης - Μόνο έτσι παίρνει γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags