Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος σπουδαίος γκαρντ από ομάδα της Euroleague: Πάει σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης
Μπάσκετ
| 2023-12-21 13:42:00

Τέλος σπουδαίος γκαρντ από ομάδα της Euroleague: Πάει σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης

Sportdog Team
Τέλος σπουδαίος γκαρντ από ομάδα της Euroleague: Πάει σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης

Ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το συμβόλαιο του Σάμπαζ Νέιπερ.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την ομάδα του Βελιγραδίου ο Σαμπάζ Νέιπιερ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Για να αποφευχθούν δημοσιεύματα και φήμες, αλλά και για να προστατευθεί η ακεραιότητα του κύριου Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει για τα εξής:

Ο αθλητής Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε στις 18 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από την ομάδα και ενημέρωσε πρώτα τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πληροφόρησε τον κόσμο δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η πολιτική της ομάδας είναι να μην έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτή και δεν θέλει να υποχρεωθεί να αγωνιστεί για αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε για την λύση του συμβολαίου του Νέιπιερ, υπό τον όρο να μπορέσει να αγωνιστεί στην συνέχεια μόνο για την Αρμάνι .

Οι υπογραφές στην κοινή συνεναίσει λύση του συμβολαίου έπεσαν την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Βελιγράδι, με παρούσες και τις δύο πλευρές. Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο αποκλειστικά από τους επίσημους λογαριασμούς και θα ενημερώνει τον κόσμο με καθαρό τρόπο στον σωστό χρόνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags