Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μήνυμα Μπαρτζώκα ενόψει Βιλερμπάν: «Έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας»
Μπάσκετ
| 2023-12-21 17:16:00

Το μήνυμα Μπαρτζώκα ενόψει Βιλερμπάν: «Έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας»

Sportdog Team
Το μήνυμα Μπαρτζώκα ενόψει Βιλερμπάν: «Έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας»

Ο Ολυμπιακός έχασε στην Μπολόνια και τώρα ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός πέταξε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη στη Γαλλία.

«Μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μπαίνεις στην επόμενη προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Είναι μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ. Ελέγχαμε το παιχνίδι για τριανταενιάμμιση μιση λεπτά, όμως, στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς. Όμως, αυτή είναι η ζωή μας. Έχουμε αμέσως υποχρεωση. Παίζουμε με την Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό.

Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα που την κερδίζεις εξ’ ορισμού. Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα που έχασε από την Άλμπα το επιβεβαιώνει αυτό. Γενικά πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα περάσουν περιόδους που θα κερδίζουν συνέχεια ή θα χάνουν συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις και στις δύο περιπτώσεις να είσαι μετριοπαθείς, στην περίπτωσή μας να αναλύσουμε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags