Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2023-12-22 11:00:00

Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!

του Pick n' Scroll

Πώς πάει φέτος Final Four, τι ετοιμάζει για του χρόνου! Μετά τη νίκη στο Μονακό οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το... Βερολίνο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και την επόμενη σεζόν, όπου το ρόστερ θα γεμίσει με "αστέρια". Τι ισχύει με τον Κροάτη άσο της Ρεάλ;
 

Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστιο θόρυβο στο Μονακό, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη, που τόσο ήθελε εδώ και καιρό. Μάλιστα του ήρθε αυτή η νίκη ακριβώς με τα δεδομένα, που ήθελε: με μεγάλο τρίποντο στην εκπνοή, με πολύ κόσμο στο πλευρό του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα και κόντρα σε μία ομάδα, που είναι επιπέδου φάιναλ-φορ. Και μάλιστα με φοβερή ανατροπή στο φινάλε. Παραγγελία να το είχε κάνει, δεν θα το πετύχαινε τόσο καλά.

Η νίκη αυτή, όπως είναι φυσικό, του έχει ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη και αυτό ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας, που θα δώσει ακόμη πιο δυναμικό παρών σήμερα στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Αν πάρει κι αυτό το παιχνίδι ο εξάστερος, τότε θα αρχίσει να βλέπει διαφορετικά το πράγμα και πιο συγκεκριμένα θα φουλάρει για τις τέσσερις πρώτες θέσεις, ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι «κάτσε να δεις τι σου έχω για μετά». Οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα φέτος για να πάρουν όσους τίτλους μπορούν, αλλά και για το καλοκαίρι τα σχέδιά τους είναι τεράστια. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι φοβερά ορεξάτος και αυτό φαίνεται και από τα όσα κάνει όχι μόνο για παίκτες και προπονητές, αλλά και για το γήπεδο: για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το οποίο πλέον έχει περιέλθει για 49 χρόνια στη κυριότητα του Παναθηναϊκού.

Για το αγωνιστικό μέρος οι μεταγραφές το καλοκαίρι θα είναι πολύ ηχηρές με τους μεγάλους στόχους να είναι ήδη γνωστοί και να αφορούν στους Ταβάρες, Μίσιτς και Χεζόνια. Με τον τελευταίο η Ρεάλ δεν τα βρήκε στη πρώτη της επαφή, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα βρει.

Οι Ισπανοί μίλησαν με τον ατζέντη του Κροάτη παίκτη, τον Ελληνα, Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος, όμως, πέρα του ότι είναι συμπατριώτης μας, έχει και λαμπρό παρελθόν με τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Στα χρυσά χρόνια της δεκαετίας του ’90 τους είχε πάει τρομερούς παίκτες και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Ντίνο Ράτζα, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, αλλά και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο μεγάλος Κροάτης σέντερ του παρελθόντος, που είχε παίξει επίσης στον Αρη και στο ΝΒΑ.

Στις μπίζνες ίσως το παρελθόν αυτό να μην παίζει τον βασικό ρόλο, έχει, όμως, σημασία. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός δίνει και πολλά χρήματα, όχι μόνο για τον Χεζόνια, αλλά για όποιον παίκτη βάζει ή θα βάλει στο στόχαστρό του.

Το πέρασμα στη κανονικότητα για τους «πράσινους» έχει φτάσει στην τελική του ευθεία και όλος ο κόσμος της ομάδας είναι ικανοποιημένος για αυτό, που βλέπει να γίνεται. Αυτό, που περιμένει πλέον είναι τα ουσιαστικά αποτελέσματα, για τα οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθουν.

Οπου ουσιαστικά αποτελέσματα, ο λόγος γίνεται μόνο για τίτλους και τίποτε άλλο. Σε αυτό το επίπεδο άλλωστε μόνο οι τίτλοι μετράνε. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Έτσι γίνεσαι ομάδα F4 - Ούτε Λάρκιν, Τζέιμς αυτά που κάνει ο Ναν - Μεγάλο λάθος των διαιτητών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags