Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Σφαιρόπουλος: Αλλαγή πλάνου! Δεν παίρνει Βιλντόσα από ΠΑΟ ο Σφαιρόπουλος, συζητήσεις για άλλο παίκτη - Διαφορά στα λεφτά!
Μπάσκετ
| 2023-12-22 13:35:00

Αλλαγή πλάνου: Δεν παίρνει Βιλντόσα από ΠΑΟ ο Σφαιρόπουλος, συζητήσεις για άλλο παίκτη - Διαφορά στα λεφτά!

Sportdog Team

Μετά το δημοσίευμα για τον Λούκας Βιλντόσα, τώρα νέα σενάρια από τη Σερβία γράφουν για άλλον γκαρντ του Παναθηναϊκού για τον Ερυθρό Αστέρα. Η διαφορά στα χρήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να ενισχύσει τη θέση των γκαρντ στον Ερυθρό Αστέρα και όπως είχε γράψει η pravda, έβλεπε τον Αργεντινό γκαρντ του Παναθηναϊκού τον βασικό παίκτη που μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα maxbetsport, οι ερυθρόλευκοι έχουν στοχευμένες ενισχύσε από την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται, έπειτα από ένα άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ομάδα και θέλει έναν σούτινγκ γκαρντ.

Η Crvena Zvezda κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά έχει χάσει έναν παίκτη, τον Σάμπαζ Νέιπερ και θα φύγουν επίσης, ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο ίσως ο Μάικ Τόμπι.

Όπως γράφουν οι Σέρβοι, αναμένεται άλλη μια άφιξη στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφού μετά την απόκτηση του σέντερ Γκιλεπσί, επόμενος στόχος είναι ο Κάιλ Γκάι του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι, αλλά στη Σερβία γράφουν πως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για τη μεταγραφή, δεδομένου ότι μπορεί να τερματιστεί αμοιβαία η συνεργασία όταν εμφανίζεται ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Τι ισχύει...

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, υπάρχει μια επαφή για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ώστε ο Κάιλ Γκάι να μετακομίσει από την Αθήνα στο Βελιγράδι, αλλά το εμπόδιο είναι τα χρήματα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, η διαφορά στα χρήματα ανάμεσα στις δύο πλευράς είναι κοντά στα 70.000 ευρώ το μήνα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags