Back to back μεγάλο "διπλό" ψάχνει απόψε (21:45) στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, μετά την σπουδαία νίκη στο Μονακό με 91-90 με απίθανο buzzer beater του Μάριους Γκριγκόνις.
Στο Μόντε Κάρλο βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρνοντας τύχη στο Τριφύλλι κι έτσι αποφάσισε να δώσει το "παρών" και στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων ανέβασε story από την αναχώρησή του το μεσημέρι της Παρασκευής, έχοντας ως προορισμό την Ιταλία και ελπίζοντας πως η παρουσία του στο γήπεδο θα συνοδευτεί με ένα ακόμα "διπλό" για το Τριφύλλι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!
Δείτε παρακάτω το story:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
