Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ηγέτης του ΠΑΟ ο Ναν, κάνει ό,τι θέλει στην Ευρώπη - Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος μετά το Μιλάνο!
Μπάσκετ
| 2023-12-22 23:53:00

Ηγέτης του ΠΑΟ ο Ναν, κάνει ό,τι θέλει στην Ευρώπη - Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος μετά το Μιλάνο!

του Pick n' Scroll

Οι Πράσινοι έκαναν το 2/2 και πλέον αλλάζουν στόχους στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού κάνοντας το απόλυτο στην "διαβολοεβδομάδα" απέναντι σε Μονακό και Αρμάνι, οφείλουν να κοιτάξουν πιο ψηλά...

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε στις αρχές της εβδομάδας μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και τελικά πέτυχε δύο. Την αρχή την έκανε στο Μονακό, την συνέχεια την έδωσε πριν από λίγο στην Ιταλία. Με ηγέτη τον Κέντρικ Ναν άλωσε το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και πλέον αισιοδοξεί για ακόμη πολύ καλύτερα πράγματα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το «2 στα 2» και από ό, τι φαίνεται θα είναι παρόντας και σε πολλά από τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πολύ ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Μιλάνο. Πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη έπαιρνε το προβάδισμα, χωρίς, όμως, να μπορέσει να πάρει διψήφια διαφορά. Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Ματίας Λεζόρ σημαντικές λύσεις με τον Γάλλο σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο να έχει 12 πόντους. Γενικώς η μπάλα μπήκε πολύ στη ρακέτα από τους «πράσινους» και είναι χαρακτηριστικό ότι επιχείρησαν σε αυτό το εικοσάλεπτο μόλις 5 τρίποντα.

Η Αρμάνι από την πλευρά της είχε τον δικό της Λεζόρ και αυτός ήταν ο Γιόχανς Βόιγκτμαν. Ο πρωταθλητής κόσμου με την Γερμανία έκανε ζημιά στον Παναθηναϊκό, αφού στα πρώτα είκοσι λεπτά σημείωσε 12 πόντους. Πάντως, η ζημιά αυτή δεν πλήγωσε πολύ τους «πράσινους» αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 41-41.

Στην τρίτη περίοδο το αμφίρροπο του παιχνιδιού συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό, όμως, να έχει ένα...χέρι παραπάνω. Και αυτό, γιατί ο Κέντρικ Ναν έκανε ό, τι ήθελε μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Η Αρμάνι, όμως, βρήκε χώρο να αντιδράσει, όταν οι προσπάθειες του Ναν δεν είχαν πλέον το ίδιο αποτέλεσμα. Στο 30’ το σκορ ήταν 59-56 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Ετσι συνέχισε να πηγαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό να μην πτοείται από τον τραυματισμό του Λεσόρ και την αποχώρησή του. Ο Γάλλος χτύπησε και μπήκε στα πιτς με την ομάδα του να προηγείται με 71-65, τρία λεπτά πριν από το τέλος.

Ο Σίλντς μείωσε σε 71-68, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να κερδίσει. Με τον Κέντρικ Ναν να βάζει και πάλι την σφραγίδα του στο φινάλε.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags