Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα στρατηγική ο Μπαρτζώκας... έγινε Αταμάν - "Τελειώνει" top όνομα του Ολυμπιακού - Αλλάζει ξανά το ρόστερ!
Μπάσκετ
| 2023-12-23 12:25:00

Νέα στρατηγική ο Μπαρτζώκας... έγινε Αταμάν - "Τελειώνει" top όνομα του Ολυμπιακού - Αλλάζει ξανά το ρόστερ!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ξεκάθαρο μήνυμα στη Βιλερμπάν, έρχονται νέες εξελίξεις. Ο Έλληνας κόουτς αναγνωρίζει το... λάθος του, δουλεύει σκληρά να το διορθώσει κι είναι έτοιμος να παρουσιάσει τον νέο Ολυμπιακό. Θα κάνει άραγε και κάποια ακόμα μεταγραφή τον Ιανουάριο;

Αποφασισμένος να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις» και να τον οδηγήσει εκ νέου σε επιτυχίες είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δείχνει πλέον πρόθυμος να διορθώσει ακόμα και ένα δικό του καλοκαιρινό λάθος.

Ποιο ήταν αυτό το… λάθος; Ο Λουκ Σίκμα, που είχε έρθει στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδείξει όχι τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε, αλλά ακόμα και ότι αξίζει να έχει θέση στο ρόστερ!

Μάλιστα, μετά τις εμφανίσεις του Πετρούσεφ εναντίον τής Βίρτους Μπολόνια, άσχετα αν η ομάδα έχασε το παιχνίδι και στη Βιλερμπάν που έδειξε ακόμα καλύτερος και ήρθε και η νίκη, δείχνει ότι ο Αμερικανός σιγά σιγά χάνει την θέση και τον χρόνο του (την Παρασκευή έπαιξε 5 λεπτά). Ήδη άλλωστε βγήκε εκτός για την Basket League, με τον Σέρβο άσο να παίρνει την θέση του, ενώ μετά και τον Μήτρου Λονγκ ίσως να μην χωράει ούτε στον πάγκο της Ευρώπης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει μουρμούρα, εντός αλλά και εκτός ομάδας (-σε επίπεδο οπαδών δηλαδή), για τον Σίκμα αν και ο παίκτης δεν έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό, σε μια σεζόν που από πριν όλοι γνώριζαν ότι θα ήταν δύσκολη για την ομάδα (λόγω των αποχωρήσεων των Βεζένκοφ-Σλούκα), αλλά οι τραυματισμοί έχουν φέρει πρόσθετες δυσκολίες.

Ο Αμερικανός άσος έφτασε το καλοκαίρι στο Λιμάνι ως μία μεταγραφή-έκπληξη, που δεν θα καλύψει μεν το κενό του Βεζένκοφ, αλλά θα δώσει άλλες έξτρα βοήθειες στην ομάδα, οι οποίες όμως ποτέ δεν ήρθαν και αφού έφεραν σε δύσκολη θέση πρώτα τον Έλληνα προπονητή, που δέχθηκε κριτική, τώρα αναμένεται να φέρουν και τον παίκτη!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του πρέπει να βρει τι θα γίνεται στο τελευταίο δίλεπτο στα "κλειστά" παιχνίδια και ποιος θα παίρνει την απόφαση - Γιατί τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει στο ρόστερ του και ίσως για αυτό στο ματς κόντρα στην Βιλερμπάν άλλαξε τακτική και σταμάτησε να… μοιράζει τον χρόνο. Ο Έλληνας κόουτς ακολούθησε την σχολή Εργκίν Αταμάν και αφού είδε πως το ματς πηγαίνει καλά με συγκεκριμένους παίκτες, τους άφησε στο παρκέ παραπάνω από όσο συνηθίζει για να του φέρουν τη νίκη, έστω κι αν απέναντι είχαν έναν φαινομενικά εύκολα αντίπαλο και δικαιώθηκε. Σίγουρα όμως δεν είναι τυχαίο που ο Κάνααν έπαιξε 30 λεπτά, ο Φαλ 34, ο Πίτερς 25, ο Γκος 26 και ο ΜακΚίσικ 18!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Ο ΠΑΟ παίζει σαν ομάδα F4, 20 πόντους… πριν ξυπνήσει ο Ναν - Θα μας κλείσει το στόμα ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags