Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η απόφαση Ναν για το καλοκαίρι - Δεν σταματάει στα 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2023-12-23 23:44:00

Η απόφαση Ναν για το καλοκαίρι - Δεν σταματάει στα 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ

του Pick n' Scroll

Το μέλλον του Αμερικανού και η τελευταία μεταγραφή στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι... καλπάζουν πλέον στην Ευρωλίγκα, ο Αμερικανός δείχνει στο παρκέ πως είναι σταρ και ο κόσμος ζητάει την παραμονή του. Ποιες είναι οι δικές του σκέψεις, τι αλλάζει στα πλάνα Αταμάν προσεχώς και η νέα προσθήκη στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός ζει μεγάλες στιγμές μετά από χρόνια καθώς πέτυχε δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και πλέον έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά. Στις αρχές της εβδομάδας οι «πράσινοι» έψαχναν σε Μονακό και Αρμάνι μία νίκη για να πάρουν τα πάνω τους σε όλα τα επίπεδα, αλλά στην Αθήνα τελικά επέστρεψαν με δύο επιτυχίες και μάλιστα αυτές οι δύο επιτυχίες προήλθαν από εξαιρετικές εμφανίσεις και κατάθεση ψυχής.

Στο Μονακό ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 60-45, αλλά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη με το μυθικό τρίποντο του Γκριγκόνις. Στην Ιταλία ήταν πιο ισορροπημένη η κατάσταση. Δεν έγινε θρίλερ με τον Κέντρικ Ναν να βάζει την σφραγίδα του με ένα μεγάλο τρίποντο λίγο πριν από το φινάλε.

Ο Ναν είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, αφού ήταν ο καταλύτης στις δύο αυτές εκτός έδρας νίκες. Ο Παναθηναϊκός του δίνει 2 εκ. δολάρια για περίπου 7 μήνες, ιλιγγιώδες ποσό, και μέχρι τώρα δικαιώνεται για την επιλογή του. Κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει την αξία του Ναν, που ερχόταν από το ΝΒΑ με χρονιές, όπου είχε 15 πόντους μέσο όρο. Εκείνο, που δεν ήξερε κανείς, όμως, είναι αν και πότε θα προσαρμοζόταν στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Καθώς φαίνεται στους περίπου δύο μήνες που είναι στην Ελλάδα ο βαθμός προσαρμογής του είναι πολύ καλός, αν και έχει κι άλλα περιθώρια.

Ο Ναν έχει κλέψει το μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού, που έχουν αρχίσει και ρωτάνε αν θα μείνει και του χρόνου. Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ έχει υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν στο «τριφύλλι» και λογικά μετά θα ψάξει την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Θα είναι δύσκολο, λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό να τον κρατήσει, αν και με την όρεξη και την διάθεση, που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης αυτού του ρόστερ. Εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην δράση ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμη παίκτη.

Αυτό, πάντως, που πρώτιστα νοιάζει τον Παναθηναϊκό είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα, που είναι «παγίδα» στον δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο της Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγέτης του ΠΑΟ ο Ναν, κάνει ό,τι θέλει στην Ευρώπη - Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος μετά το Μιλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags