Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλαγές στον ΠΑΟ, "τελειώνει" μεταγραφή του καλοκαιριού - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι, "όχι" από Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2023-12-25 22:45:00

Αλλαγές στον ΠΑΟ, "τελειώνει" μεταγραφή του καλοκαιριού - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι, "όχι" από Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll

Ποιος αποχωρεί από το Τριφύλλι και οι εξελίξεις στο Λιμάνι. Θα κάνουν άλλη μεταγραφή οι αιώνιοι; Τι ψάχνει στην αγορά ο Εργκίν Αταμάν και ποιος παίκτης λείπει από τους Πειραιώτες; Ο κόουτς πάντως του Ολυμπιακού δεν θέλει ούτε να ακούει για άλλη προσθήκη, τη δεδομένη στιγμή...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται με γοργό ρυθμό, έχοντας φτάσει περίπου τις δέκα το τελευταίο διάστημα. Και θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια, αφού πάντα αναζητείται το καλύτερο δυνατό. Μόνο, που φέτος παρουσιάζεται μία ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για ενίσχυση.

Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει για γκαρντ, για το κενό του Νέιπιρ, που πήγε στην Αρμάνι, και κάπου αναφέρθηκε και το όνομα του Κάιλ Γκάι του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει, ο Γκάι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από τους «πράσινους», καθώς μάλιστα επίκειται και η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η Βαλένθια πήρε τον Τζάστιν Αντερσον, η Παρτίζαν ενίσχυσε την περιφέρειά της με την απόκτηση του Τζαλίν Σμιθ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως τονίσαμε, κάποια στιγμή θα δώσει τον Γκάι, αλλά παραμένει ερωτηματικό αν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Κάτι φαίνεται να λείπει στη φροντ-λάιν, προς το παρόν, όμως, οι «πράσινοι» αυτό, που κοιτάζουν είναι να παίρνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Κάτι, που θα επιχειρήσουν και στο παιχνίδι, που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πήρε και Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ και αποκλείεται στο άμεσο διάστημα να κάνει κι άλλη μεταγραφή. Ηδη άλλωστε έχει κάνει υπέρβαση, αφού τα τελευταία χρόνια δεν συνηθίζει να παίρνει παίκτες μεσούσης της σεζόν.

Αν συνεχιστεί, πάντως, το φαινόμενο να μην τραβάει η περιφέρεια, δεν αποκλείεται πριν τελειώσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας να γίνει κάποια μεταγραφή. Είναι ένα πολύ τραβηγμένο σενάριο, αλλά τις περισσότερες φορές τις εξελίξεις τις καθορίζουν τα αποτελέσματα. Και αν αυτά δεν θα είναι καλά, τότε ο Ολυμπιακός ίσως πάει να ρίξει την τελευταία του ζαριά με την απόκτηση ενός γκαρντ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι δεν θα αργήσουν να βρουν την άκρη, ώστε ο Ολυμπιακός να παίζει υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Επειδή, όμως, κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζεις, ας αφήσουμε ένα παραθυράκι για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Λεφτά άλλωστε υπάρχουν με τους Αγγελόπουλους να είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, ώστε ο Ολυμπιακός να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντόρσεϊ άναψε... φωτιές Χριστουγεννιάτικα - Η κίνηση που... τρέλανε τους φίλους του ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags