Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντική μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα - Θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ;
Μπάσκετ
| 2023-12-27 01:43:00

Σημαντική μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα - Θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ;

Sportdog Team
Σημαντική μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα - Θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ;

Οι Σέρβοι ενισχύθηκαν λίγο πριν το τέλος του έτους.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να σταματήσει το δανεισμό του Νίκολα Τόπιτς στη Μέγκα, με την οποία ο 18χρονος είχε 18,6 πόντους, 6,9 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 13 ματς που αγωνίστηκε στην Αδριατική Λίγκα.

Για την απόκτηση του νεαρού άσου τοποθετήθηκε και ο Έλληνας τεχνικός του συλλόγου, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Χρειαζόμασταν αλλαγές, να προσθέσουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, να χτίσουμε χημεία, να είμαστε παραγωγικοί. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ξέρετε πόσο ήθελα τον Νίκολα Τόπιτς, είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι νέος, θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Θα δούμε. Δεν θα τον αναγκάσω, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο. Για το αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση θα ληφθεί πριν από τον ίδιο τον αγώνα. Είναι ένας παίκτης στον οποίο βασίζομαι πολύ. Έχουμε κάνει μερικές αποφάσεις μέχρι στιγμής, πρέπει να αναβαθμίσουμε αυτή την ομάδα Έχουμε πλήρες ρόστερ, τώρα πρέπει να βρούμε χημεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags