Facebook Pixel Μετά τους Αταμάν-Τερίμ και Τούρκος NBAer - Ολυμπιακός και ΠΑΟ για κορυφαίο όνομα - Κρούση σε Μπιτίμ!
Μπάσκετ
| 2023-12-27 22:51:00

Μετά τους Αταμάν-Τερίμ και Τούρκος NBAer - Ολυμπιακός και ΠΑΟ για κορυφαίο όνομα - Κρούση σε Μπιτίμ!

του Pick n' Scroll
Μετά τους Αταμάν-Τερίμ και Τούρκος NBAer - Ολυμπιακός και ΠΑΟ για κορυφαίο όνομα - Κρούση σε Μπιτίμ!

Ποιος επιστρέφει από Αμερική και "παίζει" για Ελλάδα δυνατά; Οι Τούρκοι έχουν πλέον δική τους... παροικία στη χώρα μας και δεν αποκλείεται προσεχώς να μεγαλώσει κι άλλο. Οι "αιώνιοι" έχουν κυκλώσει δύο πολύ μεγάλα ονόματα ενόψει καλοκαιριού.

Το τουρκικό στοιχείο γίνεται όλο και πιο έντονο στον Παναθηναϊκό και αυτό βέβαια μόνο συμπτωματικό είναι. Ο Εργκίν Αταμάν με τον βοηθό του, Σενκ Γιλντιρίμ, είναι στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο ήρθε τώρα ο Φατίχ Τερίμ με αρκετούς συνεργάτες του από την γείτονα χώρα.

Και παλιότερα μπασκετομπολίστες από την Τουρκία είχαν έρθει στη χώρα μας με τον Ιμπραϊμ Κουτλουάι να είναι από τους κορυφαίους. Εκείνο, που αναρωτιούνται πολλοί είναι ότι αφού ξανάνοιξε η κάνουλα μήπως έρθουν και άλλα μέλη της πορτοκαλί μπάλας στην χώρα μας από την Τουρκία.

Προς το παρόν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ειδικά αν το μυαλό σας πηγαίνει στον Ενές Καντέρ, τον οποίο που τον βρίσκεις που τον χάνεις, στην Ελλάδα τον πετυχαίνεις.

Ο Καντέρ έχει να παίξει μπάσκετ πάνω από ένα χρόνο, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, που δύσκολα θα τον δούμε στα δικά μας παρκέ.

Μπορεί, όμως, να δούμε το καλοκαίρι στην Αθήνα τον Φουρκάν Κορκμάζ, που…σκουπίζει τον πάγκο των Σίξερς στο ΝΒΑ. Ο Κορκμάζ είναι 26 ετών και τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Και μάλλον πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στην Ευρώπη με τις Εφές και Φενέρ σαφώς να έχουν σημαντικό λόγο για την απόκτησή του, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις εκτός νυμφώνος τον Ολυμπιακό και κυρίως τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Ονουράλπ Μπιτίμ είναι επίσης μία περίπτωση, που μπορεί να απασχολήσει. Παίζει ελάχιστα στους Σικάγο Μπουλς και γενικά δεν είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ. Για την Ευρώπη, όμως, είναι ταμάμ αφού είναι πολύ αθλητικός, παίζει άμυνα, ενώ έχει και πολύ καλό σουτ.

Αλλωστε κάπου στο φθινόπωρο ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε μαζί του αλλά ο Μπιτίμ είχε πάρει ήδη τον δρόμο για το ΝΒΑ.

Εκεί, λοιπόν, που πήγαιναν Ελληνες στην Τουρκία, τώρα έχουμε περίπου το αντίστροφο. Το καλοκαίρι θα δούμε αν τα μέλη της τουρκικής μπασκετικής κοινότητας στην Ελλάδα θα γίνουν περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερο... μπαμ και από Χεζόνια - Συμβόλαιο 3.5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Δεν φεύγει μόνο ο Γκάι από ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags