Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε ανακοίνωση για το ματς με Ερυθρό Αστέρα - Τι ζητάει από τους οπαδούς
Μπάσκετ
| 2023-12-28 13:48:00

Έσκασε ανακοίνωση Παναθηναϊκού για το ματς με Ερυθρό Αστέρα - Τι ζητάει από τους οπαδούς

Sportdog Team

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Mε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό και οι κάτοχοί τους θα πρέπει να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, για να απολαύσουν και τις προγραμματισμένες δράσεις, ενώ θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Αναλυτικά: 

Εν όψει της αποψινής αναμέτρησης (28/12, 21:15) με αντίπαλο τον Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξή της (18:15).

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out και του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade.

-Καθότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

-Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα για εσάς που θα έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Δεκάδες δράσεις θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου με σημαντικά δώρα για τους τυχερούς.

-Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.

-Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

-Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάσει στη νίκη.

-Σημειώνεται πως το Parking 5 χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού». Για το λόγο αυτό, η πρόσβαση θα περιοριστεί αποκλειστικά για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων που έχουν ήδη το δικαίωμα (με τη σχετική κάρτα), ενώ ενημερώνουμε πως για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας θα είναι επίσης διαθέσιμo το Parking που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σπύρου Λούη και Κύμης.

-Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας συνίσταται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερο... μπαμ και από Χεζόνια - Συμβόλαιο 3.5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Δεν φεύγει μόνο ο Γκάι από ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags