Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας: Τους έχει... φτιάξει ο Σφαιρόπουλος - Φοβερή ατάκα από σούπερ ταλέντο του Αστέρα - "Θα πεθάνω στο παρκέ αν το ζητήσει"
Μπάσκετ
| 2023-12-28 19:10:00

Τους έχει... φτιάξει ο Σφαιρόπουλος - Φοβερή ατάκα από σούπερ ταλέντο του Αστέρα - "Θα πεθάνω στο παρκέ αν το ζητήσει"

Sportdog Team
Τους έχει... φτιάξει ο Σφαιρόπουλος - Φοβερή ατάκα από σούπερ ταλέντο του Αστέρα - "Θα πεθάνω στο παρκέ αν το ζητήσει"

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, όσο και του Ερυθρού Αστέρα έκανε δηλώσεις και ανάμεσα σε όσα είπε αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Έλληνα τεχνικό της ομάδας.

Νίκολα Τόπιτς: Ο Σέρβος γκαρντ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γειτονικής χώρας, με τον ίδιο να αφήνει την Μέγκα και να επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα με στόχο να πάρει χρόνο ώστε να δώσει το παρών στο NBA Draft 2024 και σε δηλώσεις του αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

"Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα. Μεγάλωσα ως οπαδός αυτού του κλαμπ. Θα σημαίνει πολλά για εμένα να παίξω μπροστά σε 20.000 οπαδούς στην Stark Arena. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στην EuroLeague. Ήταν ένα μεγάλο ρίκσο, αλλά είμαι έτοιμος. Έχω 100% εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ο πατέρας μου, ο ατζέντης μου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εγώ κατανοούμε ότι αυτή η κίνησ μπορεί να επηρεάσει τις πιθανότητές μου να επιλεγώ στο NBA Draft, εάν δεν αποδώσω καλά. Είμαι έτοιμος να παλέψω και να ανταγωνιστώ.

Δεν έχουμε συζητήσει τον ρόλο μου. Ό,τι αποφασίσει ο προπονητής, αυτό θα κάνω. Αν μου πει να πεθάνω στο παρκέ, θα πεθάνω. Ό,τι χρειάζεται. Θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω το σωστό.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχει πει ότι είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις στην EuroLeague συγκριτικά με το NBA. Δεν ξέρω αν συμφωνών, αλλά θα το δω και μόνος μου σε έξι μήνες. Ο Λούκα είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που θαυμάζω, όμως είμαστε πολύ διαφορετικοί. Δεν μπορώ να φτάσω το επίπεδό του και φυσικά με ευχαριστεί όταν οι άνθρωποι λένε ότι του μοιάζω, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι αποφάσεων. Ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Ο παίκτης που παίρνει τις αποφάσεις πιο γρήγορα, έχει περισσότερες πιθανότητες να απολαύσει την νίκη στο φινάλε. Η EuroLeague είναι μια διοργάνωση με mind-games. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να 'διαβάζεις' τις κινήσεις.

Δεν σκέφτομαι καθόλου το Draft, είναι πολύ μακριά. Σε 5 ή 6 μήνες. Κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον Παναθηνϊκό", ανέφερε ενδεικτικά ο Νίκολα Τόπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags