Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικάει και με… 25% ο ΠΑΟ του Αταμάν - Άφησε άποντο τον Τεόντοσιτς - Έρχονται Παπαπέτρου και… ψηλός!
Μπάσκετ
| 2023-12-28 23:36:00

Νικάει και με… 25% ο ΠΑΟ του Αταμάν - Άφησε άποντο τον Τεόντοσιτς - Έρχονται Παπαπέτρου και… ψηλός!

του Pick n' Scroll

Ποιοι κάλυψαν επάξια το "κενό" του Ναν στο ΟΑΚΑ; Οι Πράσινοι χωρίς να εντυπωσιάσουν για 35 λεπτά, νίκησαν εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα, δείχνοντας πως πλέον ο Τούρκος προπονητής έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, που θα γίνει ακόμα πλουσιότερο προσεχώς.

Στο ανακαινισμένο α λα ΝΒΑ ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό, που ήθελε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και συνεχίζει να βλέπει ολοένα και ψηλότερα. Οι «πράσινοι» δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, βρήκαν, όμως, τον τρόπο να κόψουν το νήμα. Ο Τζέριαν Γκραντ βοήθησε πάρα πολύ με το πληθωρικό του παιχνίδι, κάτι, που ισχύει και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε 8 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Πλέον το οπλοστάσιο του Αταμάν γίνει πλουσιότερο, καθώς επιστρέφει ο Παπαπέτρου, ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ψηλού.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να έχει το πάνω χέρι. Ο Ερυθρός Αστέρας, παίζοντας πλέον χωρίς τον Νέιπιρ, που πήγε στην Αρμάνι, δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του, καθώς μάλιστα περιορίστηκε και ο Τεόντοσιτς. Ο 36χρονος Σέρβος τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς να βάλει πόντο, ενώ είχε μόλις 2 ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις 25% στο τρίποντο, αλλά μπόρεσε και είχε το πάνω χέρι, γιατί πήρε τα ριμπάουντ. Είχε 20 έναντι 10 του Ερυθρού Αστέρα.

Παράλληλα πήρε βοήθεια στην επίθεση από πολλούς παίκτες του και έτσι μπόρεσε να φύγει για τα αποδυτήρια με προβάδισμα 7 πόντων (38-31). Από τους Σέρβους μόνο ο Μίτροβιτς είχε διψήφιο αριθμό πόντων (είχε 10 πόντους) με τον Νέντοβιτς να έχει έναν λιγότερο.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τον Ερυθρό Αστέρα να θέλει αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Οι συνεχόμενα λάθος επιλογές του πρώην παίκτη των Σικάγο Μπουλς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, βοήθησαν τους «πράσινους» να ανεβάσουν την διαφορά τους και να πάνε στο 63-50, λίγο μετά την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε, όμως, να παλεύει. Και με τρίποντο του Ντος Σάντος στο 36’ μείωσε σε 67-59. Με τον Ναν την ίδια ώρα να είναι πολύ άστοχος. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είχε και πάλι απαντήσεις και εν τέλει έφτασε πολύ εύκολα στον στόχο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή στιγμή στο ΟΑΚΑ - Όλο το γήπεδο αποθέωσε τον Γιοβάνοβιτς… μπροστά στον Τερίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags