Facebook Pixel Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ με Ερυθρό Αστέρα - Ο Παναθηναϊκός ζήτησε "συγγνώμη" από τους φιλάθλους
Μπάσκετ
| 2023-12-29 23:58:00

Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ με Ερυθρό Αστέρα - Ο Παναθηναϊκός ζήτησε "συγγνώμη" από τους φιλάθλους

Sportdog Team

Ένα μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάγκασε τους Πράσινους να απολογηθούν σε θεατές, που υπέστησαν ταλαιπωρία.

Ένα μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε δυο θύρες του ΟΑΚΑ, συγκεκριμένα στην είσοδο 3 και 7, υποχρεώνει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να στείλει «απολογητικό» email στους κατόχους εισιτηρίων με έκπτωση στη μπουτίκ για τον εντός έδρας αγώνα με την Εφές.

Το σύστημα ασφαλείας του τουρνικέ παρουσίασε δυσλειτουργίες στις δυο συγκεκριμένες θύρες με συνέπεια κάποιες καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων.

«Απολογούμαστε για το ατυχές περιστατικό και σας διαβεβαιώνουμε ότι κάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον», αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο email εξηγώντας πως οφείλεται σε ηλεκτρολογικό πρόβλημα του Σταδίου που αποκαταστάθηκε.

Με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στον κόσμο αλλά και σε μια έμπρακτη απόδειξη συγγνώμης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε σήμερα απολογητικό email στους φιλάθλους που είχαν εισιτήριο στις θύρες 3 και 7, δίνοντας τους μια έκπτωση στη μπουτίκ ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με την Εφές στις 09/01.

Σε μια ενέργεια που προστίθεται στα όσα… ασυνήθιστα για τα ελληνικά δεδομένα συμβαίνουν φέτος στον «πράσινο πλανήτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται... αύριο στον ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ, συμφωνία με Σάρας - Πριν τον Χεζόνια φέρνει "Σίνγκλετον" ο Αταμάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags