Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα... σκάει ξανά ο Γιαννακόπουλος - Μεταγραφή F4 "δώρο" σε Αταμάν - Απόφαση στον Ολυμπιακό για Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2023-12-30 23:30:00

Τα... σκάει ξανά ο Γιαννακόπουλος - Μεταγραφή F4 "δώρο" σε Αταμάν - Απόφαση στον Ολυμπιακό για Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll

Ποιος φεύγει και ποιος έρχετα στο Τριφύλλι και ο άσος της Φενέρ που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο πλέον να γίνει η μεταγραφή του άμεσα. Όλα δείχνουν ότι εξελίξεις θα υπάρξουν από το καλοκαίρι...

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με τους «πράσινους» να είναι ευχαριστημένοι με ό, τι έχουν πετύχει και τους Πειραιώτες από την πλευρά τους να ήθελαν κάτι περισσότερο. Όπως και να έχει, αμφότεροι γνωρίζουν και λένε ότι το τέλος είναι εκείνο, που μετράει. Και εύχονται το 2024 να τους φέρει στην Ευρωλίγκα ακόμη καλύτερα πράγματα.

Θα συνεχίσουν με αυτά τα ρόστερ οι δύο «αιώνιοι»; Δεν υπάρχει απάντηση αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο ερώτημα. Την Δευτέρα, πάντως, λήγει η προθεσμία ώστε μία ομάδα της Ευρωλίγκας να μπορεί να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Και ο Ελληνας φίλαθλος αναρωτιέται αν μπορεί να γίνει κάτι με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πριν από λίγο ο ομογενής γκαρντ της Φενέρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπούρσασπορ και έπαιξε ελάχιστα. Ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την πορεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» έχουν βρει πλέον μία ροή και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την διαταράξουν. Μάλιστα σε λίγες μέρες επανέρχεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οπότε οι λύσεις για τον Εργκίν Αταμάν θα είναι περισσότερες και θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα έχει ευχάριστο προβληματισμό.

Το καλοκαίρι μπορεί ο Ντόρσεϊ να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, τώρα, όμως, πρέπει να γίνει ένα θαύμα, ώστε να συμβεί. Ούτε τον Ολυμπιακό βέβαια πρόκειται να απασχολήσει ο ομογενής γκαρντ και γενικώς μέχρι την Δευτέρα είναι απίθανο να κάνουν κάποια κίνηση οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, μέχρι το τέλος της οριστικής προθεσμίας της Ευρωλίγκας για μεταγραφές (κάπου στον Φλεβάρη) και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνουν την κίνησή τους: ο Παναθηναϊκός για έναν ακόμη ψηλό και ο Ολυμπιακός για ένα γκαρντ. Πιο πιθανό είναι να γίνει κίνηση από τον Παναθηναϊκό, που βλέπει ότι η περίπτωση του Μπαλτσερόφσκι δεν του βγαίνει. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι πολύτιμος, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει στο φάιναλ-φορ και με Λεσόρ, Αντετοκούνμπο είναι καλός ποιοτικά, όχι, όμως, και ποσοτικά.

Προφανώς αν πάει να κάνει κίνηση το «τριφύλλι» θα είναι για παίκτη, που δεν αγωνίζεται στην τρέχουσα Ευρωλίγκα, αφού αναφέραμε ότι η σχετική προθεσμία λήγει την Δευτέρα. Μπορεί να είναι από το ΝΒΑ, την Κίνα, από παντού. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα διαθέτει τα χρήματα και μάλιστα άφθονα όπως αποδεικνύει με τις συνεχείς του κινήσεις.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία… γροθιά στο κατεστημένο! Παίκτες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού αγκαλιασμένοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags