Σε γιορτινή διάθεση βρίσκεται αυτές τις ημέρες το sportdog και για αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια σούπερ αποκάλυψη, με δύο ονόματα που δεν έχει γράψει κανείς και είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν (και μάλιστα έντονα!) μέσα στο επόμενο διάστημα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Όχι γιατί υπάρχει κάποια "τρύπα" στα ρόστερ Ερυθρόλευκων και Πράσινων που θα έρθουν για να κλείσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Αλλά γιατί είναι λύσεις με προοπτική, που μπορούν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό (άρα να μην πιάνουν θέση ξένου) και να κάνουν το step up στην καριέρα τους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του, καθώς ξέρει πού να ψάξει για να βρει λύσεις που δεν τις έχει πάρει χαμπάρι κανείς άλλος! Αναφερόμαστε στον Τζορτζ Πάππας, που ακόμα δεν έχει βρει μεγάλο ρόλο στο ροτέισον του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά συνεχίζει να δίνει λύσεις στον προπονητή του.

Βγάζουν εύκολα ελληνικό διαβατήριο - Γκαρντ και σέντερ που μπορούν να κάνουν step up!

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο κινείται η περίπτωση του Μάρκους Τσοχώνη, 23 ετών, που συμμετέχει στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με το Πανεπιστήμιο του Long Beach State, έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά τής μητέρας του και μπορεί εύκολα και γρήγορα να πάρει το ελληνικό διαβατήριο. Θυμίζει κάπως τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι του, είναι κι αυτός κόμπο γκαρντ, έχει καλό μέσο όρο στο Πανεπιστήμιο που αγωνίζεται και γενικά είναι μια λύση που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και να αλλάξει επίπεδο.

Έχει ύψος 1,92μ. , είναι απόφοιτος του Jefferson High School στο Portland και αγωνίζεται στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ εδώ και μία τετραετία. Τη φετινή σεζόν έπαιξε στο Long Beach State και είχε μ.ο. 17.7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 43.1% διπ. Και 30.8% στο τρίποντο!

Πλην του Τσοχώνη υπάρχει μια ακόμα λύση με το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή ότι θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό επειδή δεν θα πιάνει θέση ξένου. Αναφερόμαστε στον Μάρκο Πετσάρσκι, γιο του Μίροσλαβ Πετσάρσκι, που βρίσκεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Μερκεζεφέντι (εκεί που αγωνιζόταν ο Ρογκαβόπουλος), και μπορεί να πάρει εύκολα το ελληνικό διαβατήριο - Γιατί και ο πατέρας του έπαιζε με ελληνικό διαβατήριο στην Ελλάδα. Είναι 2.08 μ., με κορμί που κάνει κυρίως για θέση 4 αλλά και για τη θέση 5, και θα μπορούσε στα 23 του χρόνια μπορεί να δώσει προοπτική αν έχει την ευκαιρία του σε μια μεγάλη ομάδα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει ξανά ο Γιαννακόπουλος - Μεταγραφή F4 "δώρο" σε Αταμάν - Απόφαση στον Ολυμπιακό για Ντόρσεϊ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @network_sports_international